Smagekasse - Bourgogne Rouge

Elsker du Rød Bourgogne? Så det her smagekassen til dig! Vi har samlet vores bud på en såkaldt Bourgogne Rouge smagekasse, med 6 forskellige Bourgogne Rouge / Bourgogne Pinot Noir som er vinproducenterne egne 'entry-level' vine eller husvine hvis man kan kalde det det! Det er altså din mulighed for at prøve lækker rødvin fra Bourgogne uden at få tømt pengepungen! Prøv Bourgogne Rouge Smagekassen og find din egen favoritOBS: Billede er vejledende.

1500,-1099 kr

Andre kiggede også på

Louis Jadot, Bourgogne Rouge 2021

En af Bourgognes vigtigste jordbesiddereI 1859 grundlagde Louis Henri Denis Jadot sin vinvirksomhed. På dette tidspunkt havde Jadot-familien allerede sublime jordbesiddelser, blandt andet den legendariske 1. Cru Clos des Ursules i Beaune. I årene siden er der løbende føjet marker til, og i dag ejer Louis Jadot over 150 hektar af de fineste vinmarker, og er således et af Bourgognes betydeligste Domaines.Jacques Lardière – tilbage til Bourgognes rødderLouis Jadots vinmager Jacques Lardière laver Bourgogne, som den oprindeligt smagte – nemlig af dens terroir. Jacques Lardière ønsker at trække den maksimale smag ud af druerne; ikke kun frugten, men også de mineralske nuancer. Derfor håndsorteres alle klaser, så kun perfekt sunde druer når frem til gæringskarret. Dermed kan Jacques forlænge den rødvinenes såkaldte macération – dvs den tid hvor mosten trækker farve, syre og smagsstoffer ud af drueskallerne – til mindst én måned. Det er omtrent dobbelt så lang tid som hos andre bourgogneproducenter. Derfor er Jadots rødvine usædvanligt komplekse, mørke og lagringsværdige.Det bedste hus i Beaune ifølge ParkerKvaliteten af vinene har altid haft øverste prioritet hos Louis Jadot. I Robert Parkers bog, The World’s Greatest Wine Estates, udpeges Bourgognes tretten bedste producenter. Kun én af producenterne ligger i Beaune – og det er Louis Jadot.Bourgogne Rouge ”Couvent des Jacobins”Louis Jadot har en krystalklar holdning om, at husets Bourgogne Rouge skal være førsteklasses! Det er formentlig den allervigtigste ”ambassadør” for Louis Jadot. For at højne kvaliteten yderligere opførte Jadot i 2008 et nyt lille vineri, ”Pierres Rouge”, i Givry, hvor der udelukkende skal fremstilles Bourgogne Rouge. En stor del af druerne stammer netop fra Côte Chalonnaise. De øvrige druer er fra Côte d’Or.Med Jadots Bourgogne Rouge i glasset får du en klassisk elegant Pinot Noir duft med et lille spicy element. Smagen er fyldig og fin med væld af saftige modne røde bær. Nyd den ung af store, rummelige glas, så duften rigtig kan komme til sin ret. Server ved MAX 17 grader. 

Smagekasse - Rød Bourgogne 6 flasker

Elsker du Pinot Noir, Bourgogne og elegante rødvine? Så er det her vinpakken lige til dig. Vi har samlet den ultimative Røde Bourgogne Smagekasse, så du kan prøve nogle af alle de forskellige 'Bourgogne-typer' der findes. I pakken finder du vores bud på 6 fantastiske Bourgogne vine fra diverse kommuner, så du selv kan finde din foretrukne og selvfølgelig også muligheden for at smage 'almindelige' Bourgogne Rouge!Prøv vores Røde Bourgogne Vinpakke og find din egen favorit!OBS: billede er vejledende

Smagekasse - Bourgogne Rouge

Elsker du Rød Bourgogne? Så det her smagekassen til dig! Vi har samlet vores bud på en såkaldt Bourgogne Rouge smagekasse, med 6 forskellige Bourgogne Rouge / Bourgogne Pinot Noir som er vinproducenterne egne 'entry-level' vine eller husvine hvis man kan kalde det det! Det er altså din mulighed for at prøve lækker rødvin fra Bourgogne uden at få tømt pengepungen! Prøv Bourgogne Rouge Smagekassen og find din egen favoritOBS: Billede er vejledende

Louis Latour, Bourgogne Rouge Cuvée Latour 2021 (v/6stk)

Latours Bourgogne Cuvee Latour er lavet af 100% håndplukket Pinot Noir fra minimum 30 år gamle vinstokke, der vokser i Santenay og Auxey-Duresses i det sydlige Côte-d'Or. Druemosten er gæret i åbne cementkar og vinen derpå lagret i ståltanke indtil frigivelsen ca. 12 måneder senere.Aromaen er domineret af bl.a. kirsebær, hindbær, lakrids, svampe og sort te. Smagen er rank, saftig og præget af Bourgognes klassiske let jordede karaktér, også i den behagelige og velafstemte eftersmag, der straks kalder på en tår mere.Louis Latours Bourgogne Rouge er en helt igennem klassisk vin til stegt eller grillet fjerkræ, lyst kød og gerne retter med svampe. Vi anbefaler servering ved 13-15 grader.