Son Prim CUP 2018 75CL

Son Prim CUP 2018 Slagnummeret fra Jaime Llabrés og klart noget af et kup … no pun intended. Vi er ude i en blend af 40% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah og 10% Tempranillo. Og det fungerer bare super tilfredsstillende.

169 kr

Andre kiggede også på

Son Prim CUP 2018 75CL

Son Prim CUP 2018 Slagnummeret fra Jaime Llabrés og klart noget af et kup … no pun intended. Vi er ude i en blend af 40% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Syrah og 10% Tempranillo. Og det fungerer bare super tilfredsstillende. Klart helt i topp

Son Prim Cup 2017

BESKRIVELSE Rødvin fra vingården Son Prim, under oprindelsesbetegnelsen V. T. Mallorca. Fremstillet i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur (min. 20ºC - maks. 29ºC), macererer den i 21 dage og gennemgår også malolaktisk gæring i rustfri ståltanke. Til sidst lagres den i 12 måneder på 225-liters franske, amerikanske og ungarske egetræsfade. Det er en fantastisk vin med stort lagringspotentiale. En lækker vin med rig og intens smag af røde frugter, blomster, chokolade og vanilje. Med en kompleks krop, afbalanceret med en forfriskende syre og stadig unge absorberende tanniner, der er ideel til lang beskyttelse. Det præsenterer en vedvarende og lang finish, Vinen er lagret i 12 måneder på franske ege fade og har en meget intens rød farve. Den er velafbalanceret og meget kraftig men samtidig ekstremt elegant smag af røde frugter med gode balsamiske toner af kanel og vanilje. Vinen har en flot struktur, som levner plads til yderligere forbedring ved lagring de kommende år. Denne vin fremstilles i denne drue kombination når det helt rette potentiale viser sig – og her er der tale om noget HELT ekstremt lækkert. Denne vin kan nydes stort set til alt mad, da den har så mange nuancer at det vil være svært ikke at kunne matche mad med denne skønne vin- Alkoholprocent er 15,0 % . Serveres ved 15 – 17 grader  

Son Prim Cup 2019

BESKRIVELSE Rødvin fra vingården Son Prim, under oprindelsesbetegnelsen V. T. Mallorca. Fremstillet i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur (min. 20ºC - maks. 29ºC), macererer den i 21 dage og gennemgår også malolaktisk gæring i rustfri ståltanke. Til sidst lagres den i 12 måneder på 225-liters franske, amerikanske og ungarske egetræsfade. Det er en fantastisk vin med stort lagringspotentiale. En lækker vin med rig og intens smag af røde frugter, blomster, chokolade og vanilje. Med en kompleks krop, afbalanceret med en forfriskende syre og stadig unge absorberende tanniner, der er ideel til lang beskyttelse. Det præsenterer en vedvarende og lang finish, Vinen er lagret i 12 måneder på franske ege fade og har en meget intens rød farve. Den er velafbalanceret og meget kraftig men samtidig ekstremt elegant smag af røde frugter med gode balsamiske toner af kanel og vanilje. Vinen har en flot struktur, som levner plads til yderligere forbedring ved lagring de kommende år. Denne vin fremstilles i denne drue kombination når det helt rette potentiale viser sig – og her er der tale om noget HELT ekstremt lækkert. Denne vin kan nydes stort set til alt mad, da den har så mange nuancer at det vil være svært ikke at kunne matche mad med denne skønne vin- Alkoholprocent er 15,0 % . Serveres ved 15 – 17 grader