Speri, Valpolicella Classico Superiore Sant' Urbano 2018

En ren vin med en stærk personlighed der åbner for en intens aroma og smag. Dyb og intens med stor kompleksitet og varme toner af frugt, præget af de tre ugers tørring i specielle tørrerum, som druerne har fået. En vin for de, der holder af smagen og frugtdybden i en fin Amarone, men foretrækker en rankere, knapt så tung madledsager.

220 kr

Andre kiggede også på

Accordini Le Bessole Valpolicella Classico Superiore 2014

Vækst og modning af Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Rossignola druesorter er løbende overvåget for at garantere den høje kvalitet. Ved hjælp af tekniske tilpasninger, har Accordini reduceret deres pesticidforbrug og samtidig minimeret fordampni

Tenuta Santa Maria, Valpolicella Classico 2018 (v/6stk)

Vinen har haft en yderst langvarig vinifikation, hvilket afspejles i aromaen af friske kirsebær, jordbærsyltetøj, tørrede krydreurter, blomster og ristede nødder. På tungen fortsætter denne oplevelse i form af en stor silkeblød krop med en fast tanninstruktur, som står flot sammen med den sødmefulde og komplekse frugtsmag og den langstrakte, livlige afslutning.Vinen scorede i Juni 2021 92 point af James Suckling.

Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2018

Klassisk vin fra Valpolicella lavet på "Ripasso-metoden", der indebærer en 2. gæring på resterne af Amarone Valpolicella Classico and Recioto druerne. Dette gør at Ripassoen udvikler en mere intens farve, duft og krop og gør vinen mere pontent og kraf

Speri, Valpolicella Classico Superiore Sant' Urbano 2018

En ren vin med en stærk personlighed der åbner for en intens aroma og smag. Dyb og intens med stor kompleksitet og varme toner af frugt, præget af de tre ugers tørring i specielle tørrerum, som druerne har fået.En vin for de, der holder af smagen og frugtdybden i en fin Amarone, men foretrækker en rankere, knapt så tung madledsager.