Sylvain Morey, Chassagne-Montrachet Rouge 2021

Super ren og frisk rød Chassagne. Duften springer op ad glasset med små skovjordbær, rabarber og frisk basilikum. Smagen er slank og præcis med en imponerende friskhed. Vinen holder sig på sporet med små fine røde frugter, helt ren og elegant eftersmag. Denne røde Chassagne er fremstillet på pinot noir, som Sylvain høster fra sine egne marker i kommunen. Druerne høstes i hånden og sorteres ved ankomsten til vineriet igen. Der gæres ved kontrolleret temperatur for at bevare friskhed og frugt i vinen. Efter gæring lagres vinen i godt et år på egetræsfade af 350 liter. Hele tiden er målet at bevare friskhed og renhed i vinen, ved ikke at påvirke vinen for meget i kælderen.

369 kr

Andre kiggede også på

Sylvain Morey, Santenay 1.Cru Grand Clos Rousseau 2019

Super ren og frisk rød Chassagne. Duften springer op ad glasset med små skovjordbær, rabarber og frisk basilikum. Smagen er slank og præcis, med en imponerende friskhed. Vinen holder sig på sporet med små fine røde frugter og helt ren og elegant eftersmag. En fantastisk mark, som ligger i Santenay kommunen, men nærmest i forlængelse af Cailleret marken i Chassagne-Montrachet. Sylvain Morey ejer under en halv hektar på denne mark, men laver en fortryllende vin. Som med alle hans vine høstes der i hånden og sorteres kraftigt inden afstilkning og gæring ved kontrolleret temperatur. Efter gæring lagres vinen i godt et år på egetræsfade af 350 liter. Hele tiden er målet at bevare friskhed og renhed i vinen, ved ikke at påvirke vinen for meget i kælderen.

Sylvain Morey, Coteaux Bourguignons 2019

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Sylvain Morey, Chassagne-Montrachet Rouge 2021

Super ren og frisk rød Chassagne. Duften springer op ad glasset med små skovjordbær, rabarber og frisk basilikum. Smagen er slank og præcis med en imponerende friskhed. Vinen holder sig på sporet med små fine røde frugter, helt ren og elegant eftersmag.Denne røde Chassagne er fremstillet på pinot noir, som Sylvain høster fra sine egne marker i kommunen. Druerne høstes i hånden og sorteres ved ankomsten til vineriet igen. Der gæres ved kontrolleret temperatur for at bevare friskhed og frugt i vinen. Efter gæring lagres vinen i godt et år på egetræsfade af 350 liter. Hele tiden er målet at bevare friskhed og renhed i vinen, ved ikke at påvirke vinen for meget i kælderen.

Sylvain Morey, Bourgogne Rouge 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.