Tenuta San Leonardo, Terre di San Leonardo 2016 Magnum

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

299 kr

Andre kiggede også på

Tenuta di Fuga, Brunello di Montalcino DOC 2016

Vinens personlighed og klasse kommer allerede til udtryk i duften - kompleks, delikat og vedvarende. Smagen er tæt og kraftfuld med en meget vedvarende finish, der balanceres flot en tilpas mængde tanniner.Druerne til Brunello di Montalcino La Fuga kommer fra egne marker. 100% Sangiovese, 20 dages udblødning i ståltanke og 4 år lagring på store slavonske fade. Vinen lagrer videre 12 måneder på flaske før salg. Gemmepotentiale: Op til 30 år.

Tenuta di Castellaro, Nero Ossidiana 2019

Det er ikke hver dag at druen Corinto Nero finder vej til en flaske vin i Danmark, men sammen med Nero dAvola giver den her en virkelig velbalanceret vin - og noget tiltrængt friskhed til den sædvanlige syditalienske stil - som sammen med cirka et år på træfade giver kompleksitet, frugt og krydderier. Kombinationen af vulkansk jord, det lune, salte Middelhav og de evigt blæsende vinde giver Nero Ossidiana sin helt særlige karakter - det her er smagen af de æoliske øer koncentreret og puttet på flaske. Stilen er langt fra syditaliensk, det er kompleks og struktureret rødvin - som afspejler øen Liparis mange facetter. Server ved 14-16° i almindelige rødvinsglas. Drik til braiserede kødretter.

Tenuta delle Terre Nere, San Lorenzo 2018

Terre Nere's San Lorenzo viser noter af moden sort kirsebær og hindbærfrugt møder mineraler og accenter af lakrids, krydret appelsinskal og urt i denne smagsfyldige rødvin med en middel krop. Den dristige smag og struktur er forsvarligt strikket til en yndefuld og harmonisk pakke med krydderi og mineralsk karakter med et langvarigt. Bedst fra 2020 til 2030 95 point Robert Parker

Tenuta di Ghizzano, Nambrot 2019 Øko (v/6stk)

I 1370 grundlagde Grev Franco Nambrot - ridder under Carl den store - landsbyen Ghizzano, hvor hans efterkommere slog sig ned. Med denne vin hylder grevinde Ginevra Venerosi Pesciolini således sin forfader, der ikke var bange for at gå sine egne veje - i øvrigt ligesom vinen, der med sit høje indhold af Merlot var en af pionererne bag de internationalt inspirerede Toscana-vine, der skulle blive kendt og elsket under kaldenavnet Supertoscanere.I dag laves Nambrot på omkring 60% Merlot, 20% Cabernet Franc og 20% Petit Verdot. Især er Petit Verdot en interessant tilføjelse, fordi den ofte spiller en meget lille rolle i slægtsvinene fra Bordeaux, hvor den historisk har haft svært ved at modnes til fulde. I Toscanas varmere klima får man imidlertid langt mere ud af druesorten end i Bordeaux, hvilket skaber en smagskombination, der næsten kun kan findes her hos Tenuta di Ghizzano.I vinhuset respekteres den historiske vinkel med gode gamle dyder i form af fodtrampning og dernæst gæring på druernes egen, vilde gærkultur - ganske som i de gode gamle dage. Ved endt gæring hældes den unge vin på store 500-liters egetræsfade, hvor den lagrer i 18 måneder. Dernæst følger endnu et år på tank, hvor den kan samle sig og langsomt uden udefrakommende inputs.Når vinen smages knap 4 år efter høst, er det med en ekstrovert og karismatisk personlighed af mørk blåbær-, solbær- og kirsebærfrugt, der svæver frit blandt noter af nybrygget espresso, cedertræ, tobak, tørrede krydderurter og læder.Smagen stemmer i for fuld hals med både helt høje, dybe og fyldige toner, der giver ekko og genlyd i lang tid efter.Nambrot er en født grillvin til det bedste kød og bagekartofler serveret med kryddersmør (urter, hvidløg, paprika...) samt paneret squash, der også meget gerne må få en tur på grillen. Alternativt kan den nydes fyldige gryderetter efteråret og vinteren over.Vi foreslår, at du nyder den ved 16-18 grader, gerne i op til 20 år fra høståret. Måske endda længere...?