Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder Sommerhalde Bombach 2016 (v/6stk)

En meget velpolstret, men også velproportioneret Spätburgunder, som lige nu er på vej ind i en smuk drikkeperiode og en profil som sender tankerne i retning af fin Côte de Nuits fra en gavmild årgang. Ganske aromatisk med charmerende noter af skovjordbær, kirsebær og hindbær som ikke lade sig ryste af den markante fadlagring. Og så kommer det bedste til sidst i form af en frisk syrlighed og fint polerede tanniner som betyder at vinen givet også vil være en oplevelse i de kommende år.

531,25 kr

Andre kiggede også på

Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder XXL - Baden 2018 (v/6stk)

Ganske mørk for Pinot Noir og med masser af sorte kirsebær og brombær, der næsten drukner i fine, søde og sofistikerede krydderier fra den trods alt stadig markante fadlagring. Men træet er godt integreret og en fin frugtsyre bidrager sammen med finkornede tanniner med en friskhed og en længde, som løfter vinen op i den tyske superliga. Fyldig og ekstraktrig, men ikke anmassende, bare legesyg og efter lidt tid i glasset stadig mere imponerende og underholdende.

Weingut Gies-Düppel, Spätburgunder Trocken Quarz 2020 (v/6stk)

Pinot Noir fra vingården Gies-Düppel er en klassisk Pinot Noir og lagret i 12 måneder på 300 liters egetræsfade (tredje brug). Mørkerøde frugter kendetegner denne flotte Pinot Noir, som allerede nu, men også i de næste fem år, giver Bourgogne-vennerne en sand fornøjelse.

Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder "M" - Baden 2020 (v/6stk)

En fyldig velafbalanceret Spätburgunder med flere referencer til Bourgogne end hovedparen af de rødvine, der produceres i Alsace få kilometer borte. Meget delikat selvom de røgede og krydrede aromaer fra andelen af nye fade stadig er markant. Men ved dekantering eller lidt tålmodighed i glasset bliver de saftige, modne, mørke og røde bær lokket ud af deres skjul.

Weingut Rebholz, Gewurztraminer Godramseiner Munzberg Spätlese 2019 (v/2stk)

Mange ord kan siges om denne senthøstede Gewürztraminer fra Pfalz, men let og neutral er ikke nogen af dem. Som i alle Rebholz' vine er alt dog fuld af liv og i perfekt balance, mens intet lander uden for rammen.Godramsteiner Gewürtztraminer er sent høstet og i vinhuset gæret op til 9,5% alkohol. De 67,6 gram restsukker pr. liter placerer vinen i den søde ende. Til friske jordbær, frugttærter og sorbet eller alternativt til spicy thai-retter befinder den sig imidlertid i sit es, ligesom den gør den gør ganske på egen hånd, hvor man for alvor kan indsnuse den aromatiske x på egen hånd, hvor man for alvor kan indsnuse den aromatiske storladenhed.