11 Grand Cellier Rubis - Vilmart et Cie, Champagne

60 % Pinot Noir & 40 % Chardonnay Super elegant Rosé Champagne, der laves i de årgange Pinot Noir druerne er til det. Silkeblød og poleret smag. Elegant og struktureret duft med massere af bær.

999,-899 kr

Andre kiggede også på

Champagne Vilmart & Cie, Grande Reserve Premier Cru Magnum

Den blonde farve med blege gyldne højdepunkter præsenterer en vin, der hovedsagelig består af Pinot Noir og afspejler en perfekt modenhed. Brusen er langsmagende og føder en vedvarende og delikat mousse med fine bobler.Første indtryk på næsen er præget af stor intensitet. Vinen åbner med kiks, moden hvede, pære og kirsebærsmag. Efter et par sekunder bliver næsen bredere. Iris, egetræ, selleri, hvid peber og fine mineralaromaer giver vinen dybde og kompleksitet. Med luft vises smeltet smør og toastnoter, der afspejler en harmonisk udvikling af vinen.Der er en fin balance mellem de primære aromaer (frugter), sekundære (kiks, brød, smør) og tertiære (mineraler og krydderier).Ved bordet parrer det sig med delikate og bløde måltider i struktur som queneller, pocheret hvidt kød, frisk rå fisk med sauce og hårde oste.

Champagne Vilmart & Cie, Grand Cellier d'Or Premier Cru 2018

Intens, gylden, citron og gul farve med meget fine vedvarende bobler. Disse små perler føder på overfladen en smuk hvid videreførelse.Smeltet smør, vanillecreme, lys ananas, kardemomme og med peber er de toner, man finder i vinen i første omgang. Så efter et øjeblik kommer der endnu en smagsrunde med aroma af nødder i starten (praliner, hasselnød) efterfulgt af mineralnoter (kridt, brændt skaldyr). Vinen er moden og kompleks med en masse personlighed. Den udvikler sig stadig i glasset med kanel og honningkageraromaer. Doseringen og den oprigtige syre giver os en skarp syre / sukkerbalance. Vinositeten udtrykkes gennem kraften og fadet.Finishen er meget lang omkring 10 til 12 sekunder og ren, med en flot afslutning på grapefrugt og pralines noter.For kompleks madretning bør undgås for at holde vinbalancen. Den har en fast struktur og en moden aromatisk profil, der får vin til at søge produkter, helst som kaviar eller med retter med fast tekstur (hummer, hvidt kød) og reducerede saucer.

Champagne Vilmart & Cie, Emotion Premier Cru 2015

Farven på denne vin er orange lyserød. Den rolige og regelmæssige brusning føder en vedvarende og delikat videreførelse, hvis boble er meget fin.På næsen er denne vin kraftig, frugtagtig og udvikler aromaer af jordbær, hindbær, sur kirsebær og blomsteragtige noter med et vaniljefinish. Denne buket frugt understøttes af lette noter af mandel, kanel, honning og træ. Længde, kompleksitet og balance definerer en mund i harmoni med næsen.Vi bemærker en smuk renhed, en fremragende finesse i ganen med en cremet struktur, der giver os mulighed for at opdage en elegant vin med og smuk vinosity.Denne cuvee værdsættes med raffinerede retter, såsom laks i jordbærfolie eller stegte langoustines. Den kan også serveres med en filet af rød multe eller endda en ribben af lam marineret med grøntsager. Endelig, for sushi-elskere, er denne champagne det perfekte match.

Champagne Vilmart & Cie, Grand Cellier Premier Cru

Vilmart Grand Cellier Premier Cru afsløre med det samme dragende nuancer af hvide blomster, citrus, frisk smør og fløde. Efter lidt tid i glasset afsløre vinen endnu et lag med krydrede undertoner af ingefær og citrongræs. Friskhed, elegance og finesse er nøgleordene, ikke kun hos Grand Cellier, men alle Vilmarts vine. Vinen fremstår cremet, aromatisk og enormt vedholdende. Drik nu eller gem i 5-8 år.