Bürgerspital, Steren Rose trocken 2022

En flot pink farvet rosé fra en af Frankens bedste producenter. Duften er fyldt med roser, modne røde bær og en anelse blomme. Smagen er saftig og harmonisk med rigtig god dybde og friske toner. En meget vellavet rosévin der med sin høje kvalitet vil overraske de fleste.

149 kr

Andre kiggede også på

Chateau Paradis, Rose Coteaux d'Aix-en-Provence 2022 (v/6stk)

De kan bare noget med rosé i Provence, i særdeleshed her i ekstra kvalitetsgarante AOC Aix-en-Provence, der flot illustreres i dette eksemplar fra Château Paradis lavet på 60% Syrah og 40% Grenache.Druerne er høstet og vinificeret hver for sig og så presset uden stilke i en pneumatisk presse. Kun det første og bedste pres er således brugt i denne vin, mens andet pres separeres og bruges til basisvin. Både gæringen og lagringen har fundet sted i afkølede ståltanke, og til sidst er den specifikke årgang sammensat til et flot og klassisk udtryk for Château Paradis.Aromaen er domineret af nuancer af lysrøde bær, roser, fennikel, dild og citrus. Smagen er i fornem balance mellem blød, indbydende frugt, der i mødet med den livlige frugtsyre fremstår frisk, saftig og oplagt til mange forskellige lettere retter - og til hygge på altanen eller i haven. En super rosé til prisen! 91 point - Robert Parker90 point - Wine Enthusiast

Lucien Crochet, Sancerre Pinot Rose 2022

Fremstillet af den ædle Pinot Noir drue, kombinerer denne rosé den intense rene smag af jordbær og hindbær afsluttende med en let mineralsk karakter. Eftersmagen tilføjer vinen et strejf af krydderi, der netop gør denne Rosé charmerende og meget lækker på den elegante måde.

Roche Mazet Cinsault-Grenache Rose 2021

Cinsault og Grenache er arketypiske sydfranske druer - og de klæder hinanden mere end almindeligt godt. Grenache er den strukturerede med masser af rød frugt, mens Cinsault bidrager med elegance og lethed. Og her i rosé-udgaven fra Roche Mazet får du en strålende, lys rosé, som oser af hindbær og små jordbær - der er en friskhed i smagen, og man fornemmer lidt hints af krydderier i afslutningen. Samtidig er det tydeligt at sommerdagene i Sydfrankrig er lange og rigelige - der er masser af fylde og saft og kraft - men uden at vinen mister sin fine elegance og sprøde syre.

Muga, Rioja Rose 2022 (v/6stk)

Muga Rosado har en flot dyb lakserød farve med et kobberfarvet strøg. En intens aroma, hvor Tempranillos frugt trænger igennem. I munden er Muga Rosado blød og frisk, hvilket afspejler en god balance i smagen. Eftersmagen er meget fyldig og behagelig. Muga Rioja Rosado egner sig bl.a. til kraftige forretter, salater og paella.