Famille Abeille-Fabre, Côtes de Provence Rosé Saint Max 2022 (v/6stk)

En dejlig saftig rosé med en velafstemt syre, som løfter de delikate noter af friske røde bær, moden citrus og pikante urter.

126,65 kr

Andre kiggede også på

Whispering Angel Rosé - Cotes de Provence 2018

Whispering Angel er en af verdens mest imponerende rosévine. Siden vinen blev introduceret, har den indtaget pladsen, som en af de bedste vine i hele Sydfrankrig. Vinenes beskrives bedst som fyldig med en fed viskositet som kærtegner munden som ingen ande

Domaine Barge, Côtes du Rhône Les Coteaux de Légende Øko 2020 (v/6stk)

En særdeles charmerende meget klassisk Côtes-du-Rhône, der leger kispis med vores opfattelse af nord og syd i Rhône-dalen forstået på den måde at det høje Grenache indhold ikke dominerer udtrykket, og at det relativt lave alkoholindhold leder frem til en slank finesse, som man som regel skal lede efter nede sydpå. Fint med saftig mørk frugt i såvel næsen som munden og dertil et fint lag af krydderier og lakrids, som vidner om et godt druemateriale og et fermt håndelag fra Julien Barge.

Marquis de Montaigu, Pierrevert Rosé 2022

Fra det bakkede, næsten bjergrige landskab bag Provence kyster - mellem Middelhavet og Alperne - ligger det lille vinområde Pierrevert, som er dedikeret til skøn, elegant og præcis rosé. Og sådan en rosé er Marques de Montaigus. Her inde i landet varierer temperaturerne mellem nat og dag, og det giver masser af friskhed til rosévinene, som samtidig er bløde og frugtige - men med et lag af krydderier i afslutningen. Vinen er i duften domineret af både rød og mørk frugt, som er flot pakket ind i et lag af blomster - i munden er der balanceret mellem friskhed og fylde og små hindbær og citrus er forrest i smagsbilledet. I afslutningen får du et lille hint af peber og krydderurter, som komplimenterer den frisk stil flot. Det er perfekt vin til at nyde i sommervarmen, men her er også fylde og struktur nok til et enkelt måltid - gerne med friske grøntsager og lys fisk.

Famille Guilhem Vignes du levant Rose 2022

Bordeaux-inspireret rosé fra Chateau Guilhem, hvor Cabernet Franc, Merlot og Malbec giver en struktureret og mellemfyldig vin, som samtidig er udpræget sydfransk i stilen med masser af solmoden frugt - forvent skovjordbær og modne ferskner i duften og en kølig og frisk fornemmelse i munden. Vi er godt nok i Languedoc-Roussilon, men her dybt inde i landet, omgivet af Pyernæernes forbjerge har Guilhem den perfekte blanding af sydfransk varme og kølige nætter - og det giver druerne masser af friskhed og struktur, som smages særligt i rosévinen, som er levende og fyldig.