Moët & Chandon, Rose Imperial

Moet et Chandon Rose Imperial har alle de normale Moet kendetegn, men Rose Imperial har desuden smagen af røde bær og sommer frugt.

419 kr

Andre kiggede også på

Moet & Chandon, Brut Imperial 20 cl, halvflaske

Moet et Chandon Brut Imperial er en af verdens mest kendte Champagner. Lavet på de tre druetyper fra Champagne, Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, som er blended til den bløde, velafbalancerede stil der kendetegner Moet et Chandon.

Moet & Chandon, Nectar Rose

Nectar Rose har tidligere kun været tilgængelig i USA, men kan nu endelig fås i Danmark også.I denne Champagne forenes den delikate Rose karakter med den lette sødme fra Nectar (demi-sec), så du får en let sødmefuld Rose Champagne fra Moet & Chandon.

Moet & Chandon, Grand Vintage Rose 2015 (v/6stk)

Pinot Noir er som altid den dominerende drue og her i 2015 er det lykkedes for Moët & Chandon at regne ud, at den er skabt på hele 52% Pinot Noir (foreløbig rekord), hvoraf hele 14% blev vinificeret som rødvin, hvorefter hullet på til de 100% blev lukke af 27% Chardonnay og 21% Meunier. Den endelige cuvée er sammenstukket i januar 2016 og efter den fornyede gæring i flaskerne er vinen modnet i mere end 70 måneder frem mod de første degorgeringer i foråret 2023.Et dejligt glas Champagne, som en del anmelderne efterhånden mener overstråler den klassiske Grand Vintage Blanc efterhånden som vinen har fået lidt mere magt grundet stadig mere Pinot Noir i blandingen og lidt mere kant og grundlæggende mineralitet grundet lidt mere beskedne dosage.

Champagne Moët & Chandon, Champagne Moët Impérial Brut