Moet & Chandon, Grand Vintage Rose 2015 (v/6stk)

Pinot Noir er som altid den dominerende drue og her i 2015 er det lykkedes for Moët & Chandon at regne ud, at den er skabt på hele 52% Pinot Noir (foreløbig rekord), hvoraf hele 14% blev vinificeret som rødvin, hvorefter hullet på til de 100% blev lukke af 27% Chardonnay og 21% Meunier. Den endelige cuvée er sammenstukket i januar 2016 og efter den fornyede gæring i flaskerne er vinen modnet i mere end 70 måneder frem mod de første degorgeringer i foråret 2023. Et dejligt glas Champagne, som en del anmelderne efterhånden mener overstråler den klassiske Grand Vintage Blanc efterhånden som vinen har fået lidt mere magt grundet stadig mere Pinot Noir i blandingen og lidt mere kant og grundlæggende mineralitet grundet lidt mere beskedne dosage.

549 kr

Andre kiggede også på

Moet Chandon, Ice Imperial (v/6stk)

Moët Ice Impérial, den første og eneste champagne specielt skabt til at nydes over is. En helt ny champagne oplevelse, der stadig er tro mod Moët & Chandon stilen, en stil der udmærker sig ved sin frugtighed, dens forførende smag og dens elegante modenhed.Begrænset antal flasker

Moët & Chandon, Rose Imperial 20 cl (v/6stk), halvflaske

Moet et Chandon Rose Imperial har alle de normale Moet kendetegn, men Rose Imperial har desuden smagen af røde bær og sommer frugt.Bemærk 20 cl

Charles Heidsieck, Champagne Rose Reserve (v/6stk)

Sofistikeret, støvet-lyserød champagne med lysende glimt af vilde roser og livlige bobler, der varer længere end normalt som et resultat af vinens langsomme modning – 36 måneder i en to tusind årgammel kalkstenskrypt.Næsen: En base på 20% reserve-vine, 5-6% uhyre elegante rødvine – alle nøje udvalgte crû - sikrer denne rosé en underspillet og dog kompleks duft med noter af hjemmelavet jordbærsyltetøj, frugtagtig sødme af blodferskner, ingefærkager og kanel. Smag: En kraft- og smagsrig mundfuld med eksplosioner af jordbær, hindbær og brombær svøbt i fløjlsblødt flødeskum.

Champagne Marguet, Ay Grand Cru Brut Nature 2015 (v/6stk)

Ingen sukker tilsættes dosagen, og efter nogle år helt uden tilsætning af svovl, er den konserverende svovl tilbage, men i så ultralave doser, at vi bestemt stadig befinder os i naturvinsuniverset, og det fornemme er at smagen nu befinder sig i sin egen kategori, hvor mange vinnydere med klassisk smag begejstres på lige fod med naturvinsentusiaster. Det er rent ud sagt fascinerende!