Spisesteder med de bedste vine i Aarhus

Som vinentusiaster er der slet ingen tvivl om, at vinen til maden, er mindst ligeså vigtig som maden i sig selv, for at få den helt store oplevelse. Gode restauranter er der mange af, men vi vil her lave en kort liste over steder, hvor vi ved hvilke vine de har på vinkortet - som er værd at opleve

Restaurant Substans

Maden ved man bare sidder lige i skabet. Ja faktisk hver gang. Og med et stort udvalg på vinkortet samt god betjening, er du sikret en god oplevelse. Med vine fra Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland, er det nemt at finde det rette match til den/de valgte retter.

Hanzo

En du til en stemning med lidt mere gang i den, men stadig en rigtig god madoplevelse, er Hanzo et rigtig godt sted at tage hen. God betjening, god mad og et godt udvalg af vine, samt liv i restauranten med høj musik og fest og farver. Blandt hvidvin finder du blandt andet Sauvignon Blanc Cloudy Bay, fra New Zealand som man aldrig tager fejl af. Kigger man mod rødvinen kan du finde den populære Pinot Noir Cuvée Réserve, Maison Roche de Bellene, Bourgogne fra Frankrig.

Vin & Petanque

Som navnet indebærer, har man efter god mad og et kæmpe udvalg på vinkortet, mulighed for at tage et spil petanque (selvfølgelig med et glas vin i den anden hånd), så selvfølgelig skal dette sted også nævnes. Det er næsten en udfordring, at skulle nøjes med at vælge enkelte vine, fra så stort og godt vinkort, som du finder her. Du kan hvertfald være helt sikker på, at du får nogle glas som du er helt vild med og på den måde er din aften sikret. Men skal én nævnes, starter du aftenen rigtig godt med et glas hvidvin, nemlig Manincor, Rés. della Contessa.
Er du på udkig efter flere spisesteder enten i Aarhus eller andre steder i Danmark, er det værd at kigge forbi Spisemagasinet, hvor du finder gode spisesteder i hele landet.