Domaine Merlin Cherrier Sancerre Rosé 2019 75CL

En af de flotteste Roséer som kommer ud af Sancerre er denne Rosé fra Thierry Merlin Cherrier. Mængderne er desværre yderst begrænsede men kvaliteten helt i top, hvor jordbær, hindbær, havsalt og lyse mandler giver en flot helhed. På tungen er vinen frisk

Jean-Baptiste Audy Crement de Bordeaux Rosé Brut

Forfriskende svagt sødlig skum fra Bordeaux. Vinen er overvejende produceret på Cabernet Franc (90%) med et lille skud Merlot (10%). Meget velsmagende med toner af jordbær og solbær. Serveringstips Serveringtemperaturen bør ikke overstige 7-8 grader. Kan

Domaine Joncy Hédoniste Rosé 2020

Tiefenbrunner Rosenkönig 2018

Om Producenten: Alto Adige ligger i højderne helt mod nord op mod Østrig og kaldes af den tysktalende befolkning Südtirol. I dette naturskønne område laves der fortræffelige hvidvine på kendte druetyper. Også de røde er på det seneste blevet fremragende.

La Spinetta, Toscana Il Rosato di Casanova - Magnum 150cl, 2022

La Spinetta, Toscana Il Rosato di Casanova - Magnum 150cl, 2022

Albert Sounit Crémant de Bourgogne Brut Rosé "Chataignier"

En tør Crémant med samme "dosage" (sukkerlikørtilsætning) som Sounits Brut "Prestige", men især Pinot Noirs fylde gør den til en kraftigere og mere "maskulin" Crémant.

Piper-Heidsieck Rosé Sauvage

Fineste vine fra de bedste CrusPiper-Heidsieck Champagne Rosé Sauvage er lavet på Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay og er en sammensætning af de fineste vine fra de bedste Crus. Med en yderst kompleks profil er det en champagne enhver connaisseur og

Mailly, Brut Rosé Champagne Grand Cru (v/6stk)

Flot og elegant rosé-champagne lavet på 90% Pinot Noir og 10% Chardonnay.Mailly Rosé Grand Cru Champagne har en delikat aroma af røde friskplukkede bær, herunder jordbær, hindbær og ribs ledsaget af citrus, flint og saltede mandler. På tungen opvejer en forsigtig og helt mild frugtsødme den saftige frugtsyre og den helt fine og delikate mousse.91 point - Wine Enthusiast, november 2019Almost pure Pinot Noir with just a touch of Chardonnay, this Champagne offers bright red fruits as well crisp acidity and a tight, mineral texture. The wine has enough bottle age to be ready to drink.

Champagne Veuve Clicquot, Champagne Clicquot La Grande Dame Rosé Brut, 2012

Marsannay Rosé 2019

Flot farve, masser af røde bær i duften med flot friskhed og lang smag Farve: Mørk fersken Udvikling: Drikkemoden Fremstilling/fadlagring: Lagret på egefade Anvendelse muligheder: Til retter der indeholder en del kraft samt til fisk og lyst kød

Etna Rosato 2021

Frisk og frugtig smag af vilde jordbær med mineralske noter. Farve: Pink tranebær Druesammensætning: Nerello Mascalese m.fl. Fremstilling/Fadlagring: Lagret på ståltanke og 6 måneder på flaske. Anvendelsesmuligheder: Lette retter, sommermad, salater

Château Arnaude Rosé, Provence 2022

Dragende lys ferskenfarve med indbydende noter af jordbær, solbær, grapefrugt. Smagen viser en flot afstemt syre og spejler duften på smukkeste vis. Vinen afsluttes med en let bitter finish, der gør denne rosé ekstremt madvenlig.

Accordini Corvina Brut Rosé NV

Champagne Philipponnat, Champagne Cuvée 1522 Rosé Extra Brut 2007 (v/6stk)

En kobberfarve Champagne med ekstraordinært fine og livlige bobler. Den er pikant krydret i næsen. Nærmest med raffinerede strejf af espelette peber, som smelter fint sammen med noter af kirsch, kirsebær og modne ferskner inden man overraskes over den meget aromatiske smag, hvor fylden balanceres af en storartet friskhed i finishen.

Domaine de Pontfract Cotes de Provence Rose 2018

Hvis du har lyst til en uge på en strand i Saint Tropez, men fratages glæden pga. skandaløse priser, fold så liggestole ud og åben en Domaine Pontfract og sæt den i en isspand. Det er en af ‹vores foretrukne roséer. Lad dens smag bringe Provenc

Michel Arnould Grand Cru Brut Rosé, Champagne, Frankrig

Denne Rose Champagne fra Michel Arnould er ren Pinot Noir Grand Cru, erhvervet ved at samle forskellige årgange og rød Coteaux Champenois fra gamle vinstokke. I smagen finder du hints af hindbær, jordbær, ribs. Meget raffineret på ganen, hvor vi igen find

Ca dei Frati, Rosa dei Frati DOC 2022

Rosa dei Frati er fremstillet af Gropello, Marzemino, Sangiovese og Barbera. Lagret 6 måneder på ståltank.Sart rosa farve med en duft der besidder elegante toner af friske grønne æbler. Flot frisk smag med svage antydninger af lidt mørkere frugt fra de blå druer. Er perfekt som sommervin, til lettere charcuterivarer samt naturligvis fisk.

Champagne J. Lassalle, Champagne Spécial Club Rosé Brut 2014 (v/6stk)

En smuk, mild og meget appellerende Champagne rosé som skænkes med fine små og vedvarende bobler. Den kræver et øjeblik inden den dejlige røde bærfrugt anført af jordbær vinder fodfæste mellem alle bobler, men herefter bliver udtrykket stadig mere blomstrende med både tørrede rosenkronblade, lakrids og peber som bidrager til festen i glasset.

Le Petit Gascoun, Rosé 2022

Køb Le Petit Gascoun, Rosé 2022 med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering. Hos VildMedVin er vi passionerede omkring vores produkter og sælger kun kvalitetsvarer til gode priser.

Champagne Philipponnat, Champagne Clos des Goisses Extra Brut Juste Rosé, 2007

Rosé til enhver smag

Hos vinkammeret.dk kan du finde et hav af forskellige slags rosévine, både søde og tørre. Det er vigtigt for os at præsentere dig for mange forskellige slags, da vi på den måde sikrer, at du finder den rosé, som passer dig og dine smagsløg allerbedst.

Flere forskellige slags rosé

Der findes mange forskellige slags rosévine, som bliver produceret på forskellige druer. De mest populære druer, som bruges til rosé er Garnacha, Sangiovese Rosé, mourvédre og Pinot Noir.

Rosé fra forskellige lande

Du kan købe rosévin fra flere forskellige verdensdele, der bliver produceret i både nord- og sydamerika, Australien, Sydafrika og Europa. Italien, Frankrig, Spanien, USA og Australien er dog de største producenter af rosévinen.

Vidste du...

At rosévin er et let og lyserød vin, som oftest bliver produceret på røde druer. Mange tror at rosévin bliver lavet ved at blande rødvin og hvidvin, men det er ikke korrekt. Rosé bliver fremstillet ved at knuse druerne, hvorefter man macerere most og skaller sammen i kort tid, ca. mellem 6-48 timer. Derefter bliver skallerne siet fra og så gærer vinen videre. Man kan dog også tappe noget most fra en rødvin, som så kan gære færdigt som rosé. Grunden til at man fjerner druernes skaller efter få timer, er fordi skallerne kun har afgivet en lille smule garvesyre, hvilket gør at vinen får den karakteristiske lyserøde farve. I modsætning til både rød og hvidvin, bliver rosévinen ikke bedre med alderen, man skal helst drikke rosé indenfor de første to år, jo ældre rosévinen bliver, jo mørkere i farven den bliver. Rosévin er rigtig god til mad, specielt snacks, forretter og grillretter. Den bruges dog også ofte som velkomstdrink eller til hyggestunden på terrassen, da mange forbinder rosévin med sommer.