Jean Gimonnet Réserve Brut Champagne NV

LUKSUSBOBLER MED FRUGTIGE NOTER Denne Champagne fra Jean Gimonnet er mesterligt fremstillet. Dens aromatiske smag trækker på næsten alt, hvad Champagne-registret har at byde på. Réserve byder tilmed på yderligere kompleksitet ledsaget af en frisk og klar

Spumante Brut “Vizio di famiglia” 2018

En skøn, frisk og tør Spumante, der minder meget om en Prosecco med en smag af bitre mandler imod slutningen. Lækker forfriskende vin til lette retter eller lette stunder, hvor der er brug for et godt læskende glad bobler.

Copenhagen Sparkling Tea Blå

Vinens specifikationer Årgang: NV Område: Danmark Vintype: Mousserende Druer og te: Juice, Jasmin Te, Hvid Te og Darjeeling Te Alkohol: 0 % vol. Volumen: 75 cl.

Guasti Clemente Brachetto d'Acqui NV

En sommerlig jordbær-hindbærbrus fra det varme Piemonte, lavet på druen Brachetto, bringer altid et smil på læben, hvis man er til de lidt sødlige vine med god syrebalance. Smagen af sol, sommer og røde bær, når det ikke kan blive ret meget mere lækkert.

Andersen Winery, Kirsebær Stevns

Stevns er en sød såvel som forfriskende ledsager til desserter med chokolade, kage og konfekt. Helt oplagt er den selvfølgelig også som ledsager til risalamande.

Champagne Palmer & Co. Blanc de Blancs

Palmer & Co Blanc de Blancs er en ren, frisk og sprød champagne lavet på 100% Chardonnay, primært fra Premier Cru-marker i landsbyerne Villers-Marmery og Trépail. En lille del af druerne kommer fra Côte de Sézanne og den endelige blanding er harmonisk, d

Crémant d'Alsace Brut

Vinen viser en smuk let gylden farve med små fine bobler. I næsen finder man modne æbler, citroner og ristet toast. I munden fornemmer man de bløde bobler, det kærtegner munden med stor fylde og elegance. Afslutningen er sprød og frisk.

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Andersen Winery, Solbær Ben A

Ben A har en klar, rød kulør og forfriskende sødmefyldte solbæraromaer. I smagen har den sødmefyldte bærtoner, en blød, delikat og behagelig mousse og en forfriskende syre. En suveræn og atypisk ledsager til frugtdesserter, kager og risalamande.

Mousserende Smagekasse 2.0

Denne smagekasse præsenterer dig for tre udsøgte mousserende vine, der hver især giver dig indblik i forskellige regioner og stilarter indenfor mousserende vin. Bouby & Fils Brut Sélection Champagne byder på en klassisk champagneoplevelse med fine bobler

Pelter Blanc de Blanc

Druerne håndhøstes fra udvalgte vinmarker i Galilæa og på Hermonbjergets sydvestlige skråninger. En mousserende, sprød og tør vin med aroma af ristet brød, æblecider og nødder. Druerne høstes i begyndelsen af ‹sæsonen, når sukkerniveauet er lavt og s

Alta Langa Spumante pas dosé NV

Spumante lavet på klassisk metode med 2. gæring på flaske i 60 måneder. Selv om vinen er "pas dosé" og dermed ligger i den helt tørre ende, så er der stadig en dejlig fornemmelse af frugt i vinen med en snert af bitre mandler imod slutningen. En elega

Andersen Winery, Sparkling Christmas

"Glögg på stiletter", som Andersen Winery selv omtaler den.

Champagne Tradition

Det er ikke hver dag, man oplever "basis-Champagne" af en sådan kvalitet, som det er tilfældet med denne. Vinens strågule farve efterfølges af rene, klare aromaer af citrus, æbler, abrikos, smør-kiks og kridt. I smagen smyger den sig elegant og slan

Andersen Winery Elmsfeuer

Vin lavet på rabarber hører uden tvivl til sjældenhederne. De dansk dyrkede rabarber har dog på grund af det nordiske klima og deres høje syre nogle fremragende egenskaber i vin, som i dette tilfælde illustreres i vinens sprøde fremtoning med en skarpt

Champagne Millésime Extra Brut 2014

Millesime 2012 Extra Brut fra Doyard-Mahé er en skarp-fokuseret vintage-champagne, som på flotteste vis demonstrerer, hvordan en Blanc-de-Blanc skal skæres. Den lyse, strågule farve efterfølges af en elegante og stenede aromaer af citrus, pære, kridt,

Gusbourne Brut Reserve 2018

Vidunderlig smagsbredde med noter af kiks og grøn æbletærte løftet af velsmagende engelsk syre og frisk frugthave. En tiltalende aperitif, som også passer smukt til fjerkræ. Produceret som en Champagne Blend og med en lille del af blandingen, der er gæret

Champagne, Millesime Blanc de Noir Premier Cru 2018

Den brilliante, strågule farve med et strejf af pink efterfølges af en fokuseret, potent og elegant næse med citrus, rabarber, sten og mandler. I smagen fortsættes stilen, hvor den brillierer med koncentration, flot cremet mousse og dybde kombineret me

Champagne M08, Blanc de Blanc Grand Cru 2008

M08 Brut Nature er en langtlevende "barberblads-Champagne" med syngende syre og en stenet mineralitet. En nørdevin, som "Prosecco-elskere" skal være varsom med, men som helt sikkert får syre-elskerne til at juble. M07 deler uden tvivl vandene, hvorfor du

Podere Il Saliceto Falistra Lambrusco Di Sorbara NV

Denne Lambrusco er lavet på Sobara-druen og har en fantastisk orange farvetone over sig. Vinen er lavet på ancestral-metoden, hvor den halvgærede vin kommer på flaske og gærer færdig, hvormed kulsyren indfanges og fremstår med et blidt udtryk. Det er den

Mousserende vin til enhver smag

Vi bestræber os på at kunne præsentere så mange forskellige slags mousserende vin for dig, da du så kan finde den der passer helt perfekt til dig og dine smagsløg. Når du har fundet den mousserende vin som du ønsker at købe, bliver du sendt videre til forhandleren.

Forskellige slags mousserende vine

Der findes et hav af forskellige slags mousserende vine, som kan bruges til for eksempel velkomstdrinks eller drikkes til søndagsbrunchen.

Mousserende vine fra forskellige lande

Den mousserende vin bliver produceret i forskellige udgaver og kommer fra forskellige lande. Nogle af de mest kendte mousserende vin er Cava fra Spanien, Asti fra Italien og Prosecco fra Italien.

Vidste du...

At mousserende vin er egentlig vin tilsat kulsyre, hvor man typisk følger den traditionelle champagne metode, som er at man foretager vinens gæringsproces over to fermenteringer. Man tilsætter en gær og sukker blanding til basisvinen., hvorefter man lukker flasken og holdes lukket i minimum et år. Dette giver vinen tid til at modne på bundfaldet. Når bundfaldet er samlet i flaskens hals, skal man degorgere. Dette betyder at flaskehalsen nedkøles, hvorefter man ved at poppe flasken ikke mister kulsyren i vinen. Afslutningsvist tilsætter man en blanding af vin og sukker, hvor mængden af sukker afgør hvor sød eller tør vinen skal være. Man kan dog også producere vinen på en anden og billigere måde, hvor den sekundær fermentering foregår i store gæringstanke. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til et måltid mad, dog afhænger det meget af vinens tørhedsgrad og smag. En tør mousserende vin passer godt til for eksempel østers og kaviar, men også til skaldyr og fisk, eller ris og tapas.