Champagne Copinet Extra Quality Brut

Vinen står med en strågul farve og viser elegante, charmerende aromaer af citrus, hindbær, gule æbler, brødkrummer og mandler.  Smagen følger på elegant vis flot op, hvor kølig ren og sprød frugt forenes med et mundvandsdrivende syre-attack og

Andersen Winery, Ingrid Barrique

Ingrid Barrique er en delikat og charmerende mousserende vin, der med sin Barrique-lagring nærmest giver æblerne Blanc de Blanc-agtige toner (Chardonnay).  Mere tropisk i stilen end den almindelige Ingrid fremstår denne Ingrid Barrique strågul

Champagne Blanc de Blancs Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs åbner med friske og delikate aromaer af citrus, grønne æbler, brød-dej og kridt. I smagen kombinerer den på flotteste vis den feminine og slanke frugt med en så fokuseret og syresprød stil, at helhedsindtrykket viser i

Champagne Carte d'Or Empreinte Brut, magnum

Det er en fantastisk flot og meget charmerende champagne med lys gylden farve, fine bobler og cremet mousse. Diskret og elegant duft af citronskal, mandler og nødder. Frisk og rensende i smagen med en herlig rank mineralitet, god koncentration og samtidig

Andersen Winery, Gin & Tonic

Server gerne denne forfriskende drik over is med krydderurter og citrusfrugt som aperitif på en sommerdag!

Champagne Arpent

Arpent har en lys, strågul farve og klare, raffinerede aromaer af citrus, hvide ferskner, hvide blomster og underliggende mineralitet. I smagen går den klare, rene stil igen, hvor den charmerende, rene frugt holdes i skak af den sitrende syre.&

Champagne Vikka Blanc de Blancs Grand Cru

Vikka er en ekstraordinær, rank og koncentreret Champagne, som Champagne-nørder bør opleve.  Vinens strågule farve efterfølges af intense, nuancerede aromaer af hvide blomster, citronskal, brødkrummer, østers, salt og våde sten. I sm

Andersen Winery, Ben A Barrique

Ben A Barrique har en strålende klar rød farve. Stilen er doux (sød), og på aromabilledet opleves både bærtoner og spændende noter af skov. Frisk, sødlig og med delikat mousse. 

Andersen Winery, Solbær Ben A

Ben A har en klar, rød kulør og forfriskende sødmefyldte solbæraromaer. I smagen har den sødmefyldte bærtoner, en blød, delikat og behagelig mousse og en forfriskende syre. En suveræn og atypisk ledsager til frugtdesserter, kager og risalamande

Champagne Millesime, Blanc de Blancs Grand Cru 2010

Vinens strågule farve efterfølges af intense aromaer af hvide blomster, æbler, honning og et lille touch af jern, som pakkes ind af en konstant endog diskret mineralsk bagkant. I munden folder den sig magtfuldt og knastørt ud med små delikate b

Albert Sounit Crémant de Bourgogne - Prestige DemiSec

Albert Sounits Crémant de Bourgogne Cuvée Prestige laves udelukkende på druer fra husets egen vingård: Domaine Bernollin. Der anvendes ca. 65 % Pinot Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté. Pinot Noir lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay giver fin

Champagne Tradition, Magnum

Det er ikke hver dag, man oplever "basis-Champagne" af en sådan kvalitet, som det er tilfældet med denne. Vinens strågule farve efterfølges af rene, klare aromaer af citrus, æbler, abrikos, smør-kiks og kridt. I smagen smyger den sig

Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru 'Aÿ' NV

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og

Costaross Prosecco DOC Rosé Extra Dry

Costaross Prosecco DOC Rosé Extra Dry Oplev elegance og friskhed med Costaross Prosecco DOC Rosé Extra Dry. Denne italienske mousserende vin fra Veneto-regionen byder på en lys pink farve med cyklamen nuancer og en fin, vedvarende perlage. Duftene af j

Champagne Cuvee Carte d'Or Brut 1 Cru

Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot

Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot Perle Rare', en årgangscrémant kun fremstillet i de bedste årgange (senest i 2014), er klassificeret som 'Crémant de Bourgogne éminent', en kvalitetsbetegnelse introduceret i marts 2016 af sammenslutningen af Crémant de Bourgogne-producenter. Denne crémant er lavet på en blanding af Chardonnay (især fra Beaujolais og Côte de Beaune), Pinot Noir (fra Côte de Nuits, Côte Chalonnaise og Chatillonnais), Gamay (fra Beaujolais), og Aligoté (fra Maconnais og Côte Chalonnaise). Den anden gæring på flaske strækker sig over mindst 24 måneder. 'Perle Rare' fremstår med en flot blank, lysgylden farve og en livlig mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er elegant med tydelige noter af ristet brød og milde krydderier, suppleret med nuancer af citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner og akacieblomster. Denne crémant er særdeles fyldig og kompleks og kan uden tvivl konkurrere med mange ægte champagner. Restsukkeret ligger på 8-10 g/l.

Andersen Winery, Kirsebær Stevns

Stevns er en sød såvel som forfriskende ledsager til desserter med chokolade, kage og konfekt. Helt oplagt er den selvfølgelig også som ledsager til risalamande.

Prosecco Blue Millesimato, magnum

Val d'Oca Millesimato Blue er en herlig, sprød mousserende vin, der med sin charmerende florale duft og liflige bobler vil gå rent ind hos flertallet. Den nærmest blomstrende bouquet kombineret med æble, lime og fersken efterfølges af en fin ko

Crémant d'Alsace Rosé

Vinen har en klar rosa farve og en duft med fine aromaer af hindbær og solbær. Den rene røde frugt fortsætter i munden sammen med de elegante bobler og bløde tanniner.

Oriol Rossell Reserva de la Propietat Rosado 2014

Mousserende vin til enhver smag

Vi bestræber os på at kunne præsentere så mange forskellige slags mousserende vin for dig, da du så kan finde den der passer helt perfekt til dig og dine smagsløg. Når du har fundet den mousserende vin som du ønsker at købe, bliver du sendt videre til forhandleren.

Forskellige slags mousserende vine

Der findes et hav af forskellige slags mousserende vine, som kan bruges til for eksempel velkomstdrinks eller drikkes til søndagsbrunchen.

Mousserende vine fra forskellige lande

Den mousserende vin bliver produceret i forskellige udgaver og kommer fra forskellige lande. Nogle af de mest kendte mousserende vin er Cava fra Spanien, Asti fra Italien og Prosecco fra Italien.

Vidste du...

At mousserende vin er egentlig vin tilsat kulsyre, hvor man typisk følger den traditionelle champagne metode, som er at man foretager vinens gæringsproces over to fermenteringer. Man tilsætter en gær og sukker blanding til basisvinen., hvorefter man lukker flasken og holdes lukket i minimum et år. Dette giver vinen tid til at modne på bundfaldet. Når bundfaldet er samlet i flaskens hals, skal man degorgere. Dette betyder at flaskehalsen nedkøles, hvorefter man ved at poppe flasken ikke mister kulsyren i vinen. Afslutningsvist tilsætter man en blanding af vin og sukker, hvor mængden af sukker afgør hvor sød eller tør vinen skal være. Man kan dog også producere vinen på en anden og billigere måde, hvor den sekundær fermentering foregår i store gæringstanke. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til et måltid mad, dog afhænger det meget af vinens tørhedsgrad og smag. En tør mousserende vin passer godt til for eksempel østers og kaviar, men også til skaldyr og fisk, eller ris og tapas.