Benjamin Bridge Brut

Let gylden farve med en strå nuance. Aroma af lettere røg og citronskal med stærke havmineralelske undertoner. Lækker smag og med god intensitet og livlighed. Fin balance mellem struktur og elegance og gode noter af lime.  Nyd den alene eller sammen med

Knightor Classic Cuvee White Brut

Mild citrongrøn farve, livlig mousse, der hurtigt lægger sig til en jævn strøm af fine bobler. Vidunderligt friske aromaer, blomstrede og frugtige, domineret af hyldeblomst, kaprifolier, pære og fersken. Stor livlighed i munden, med god syre balanceret af

L'Armangia Canelli Moscato d'Asti 2018

Sommervin i den lækre klasse. Let perlende og sødlig vin, som passer perfekt til brunch og andre gode stunder.

CERO Sparkling Rosé (alkoholfri) 2020

Resultatet er en flot mousserende rosévin med smuk lyserød farve, fine bobler, delikat duft samt frisk, lækker og autentisk smag.

Pelter Blanc de Blanc

Druerne håndhøstes fra udvalgte vinmarker i Galilæa og på Hermonbjergets sydvestlige skråninger. En mousserende, sprød og tør vin med aroma af ristet brød, æblecider og nødder. Druerne høstes i begyndelsen af ‹sæsonen, når sukkerniveauet er lavt og s

Gamla Brut Sparkling White

Gamla Brut har lette noter af citron og lime, sammen med hints af abrikos, grønt æble og friske blomster.  Afrundes med dejlige noter af jordbær og toast. Vinen er sprød og forfriskende. Med sin naturlige syre er vinen en fantastisk til fx røget laks.

Llopart Original 1887 Brut Nature 2009

Topcava fra Llopart, lavet med samme metode, druesammensætning og etikette som den første mousserende vin Llopart lavede i 1887. Kompleks og elegant cava med 10 års flaskelagring Sammenlignelig med en stor Champagne, dog med et lidt mere modent udtryk. Ab

Riesling Secco Feinherb N.V.

Mousserende Riesling fra Mosel. Den har en pæn restsødme, som passer perfekt til dig, der elsker lidt sødere mousserende vine. Riesling-druen smages tydeligt, hvor den klassiske syre er lidt mere nedtonet.

Cremant Perle De Vigne, Louis Bouillot Demi-Sec

Cremant De Bourgogne Perle De Vigne, Louis Bouillot Perle de Vigne Demi Sec er en mousserende vin lavet på 60% Pinot Noir fra Côte d’Or, Chardonnay fra Maconnais samt Aligoté og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Vinen gærer på flaske i mindst 12 måneder. Denne vin har en lysgylden farve med fine, vedvarende bobler. Duften byder på honning, passionsfrugt og blomster. Smagen balancerer sødme og friskhed med sprøde citrusnoter. Perfekt som aperitif, til festlige lejligheder, dessert eller asiatiske retter. Restsukker: 35 g/l.

Oriol Rossell Brut Rosado 2019

Frugtig og lækker rosécava der passer perfekt til diverse snacks eller blot til et festligt glas i ny og næ. Det er bare delikat og lækkert.

Llopart Reserva Brut Nature 2017

Knastør og fyldig Cava fra vinhuset Cavas Llopart.

Copenhagen Sparkling Tea Grøn

Vinens specifikationer Årgang: NV Område: Danmark Vintype: Mousserende - økologisk Druer og te: Hvidvin, Grøn Te, Hvid Te og Citrongræs Alkohol: 5 % vol. Volumen: 75 cl.

Brut Rosé, Reserve

Bründlmayers Brut Rosé viser intense og elegante aromaer af jordbær, røde æbler, fersken og en underliggende mineralitet. I munden ruller den med blød og middel-koncentreret frugt over tungen, mens den cremede mousse og sprøde syre på smuk vis

Champagne Millésime Extra Brut 2014

Millesime 2014 Extra Brut fra Doyard-Mahé er en skarp-fokuseret vintage-champagne, som på flotteste vis demonstrerer, hvordan en Blanc-de-Blanc skal skæres. Den lyse, strågule farve efterfølges af en elegante og stenede aromaer af citrus, pære,

Spumante Brut “Vizio di famiglia” 2018

En skøn, frisk og tør Spumante, der minder meget om en Prosecco med en smag af bitre mandler imod slutningen. Lækker forfriskende vin til lette retter eller lette stunder, hvor der er brug for et godt læskende glad bobler.

Andersen Winery, Invicta Stikkelsbær

Server denne sprøde og delikate mousserende vin afkølet som en anderledes og udsøgt aperitif - eller som ledsager til fisk, skaldyr, retter med lyst kød og ost.

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot Perle d'Ivoire, Blanc de Blancs, er lavet på Chardonnay (90%) og Aligoté. Chardonnaydruerne kommer delvist fra Maconnais, hvor de tilfører vinen god fylde og blødhed, og fra Yonne (Auxerre), som bidrager med friskhed og nerve. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Blanc de Blancs har en smuk lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget aromatisk med nuancer af vilde blomster, citrusfrugter og hasselnødder. Smagen er velouragtig med noter af rugbrød samt ferskner og blommer. En klassisk Crémant til festlige lejligheder og gastronomi. Restsukker: 12 g./l.

Les Danses 2018

Pablo Calatayud er manden bag Celler del Roure, hvor unikke lokale druesorter og amforas fra 1600-tallet er i fokus. Alle vinmarker dyrkes økologisk og næsten alle vine er i dag certificeret økologiske med svovlgrænser langt under den tilladte grænse for

Llopart Rosé Reserva Brut 2019

Lækker og forførende rosécava fra Cavas Llopart. Frugtig og frisk med dejlig fylde og velintegrerede bobler. God som aperitif.

Prosecco Rosé

fra Val d'Oca er en herlig, charmerende vin, hvor man virkelig får god mousserende Rosé til prisen. Fine, charmerende aromaer af hindbær, jordbær, fersken og røde æbler smyger sig op af glasset, mens frisk og tiltalende frugt, lif

Mousserende vin til enhver smag

Vi bestræber os på at kunne præsentere så mange forskellige slags mousserende vin for dig, da du så kan finde den der passer helt perfekt til dig og dine smagsløg. Når du har fundet den mousserende vin som du ønsker at købe, bliver du sendt videre til forhandleren.

Forskellige slags mousserende vine

Der findes et hav af forskellige slags mousserende vine, som kan bruges til for eksempel velkomstdrinks eller drikkes til søndagsbrunchen.

Mousserende vine fra forskellige lande

Den mousserende vin bliver produceret i forskellige udgaver og kommer fra forskellige lande. Nogle af de mest kendte mousserende vin er Cava fra Spanien, Asti fra Italien og Prosecco fra Italien.

Vidste du...

At mousserende vin er egentlig vin tilsat kulsyre, hvor man typisk følger den traditionelle champagne metode, som er at man foretager vinens gæringsproces over to fermenteringer. Man tilsætter en gær og sukker blanding til basisvinen., hvorefter man lukker flasken og holdes lukket i minimum et år. Dette giver vinen tid til at modne på bundfaldet. Når bundfaldet er samlet i flaskens hals, skal man degorgere. Dette betyder at flaskehalsen nedkøles, hvorefter man ved at poppe flasken ikke mister kulsyren i vinen. Afslutningsvist tilsætter man en blanding af vin og sukker, hvor mængden af sukker afgør hvor sød eller tør vinen skal være. Man kan dog også producere vinen på en anden og billigere måde, hvor den sekundær fermentering foregår i store gæringstanke. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til et måltid mad, dog afhænger det meget af vinens tørhedsgrad og smag. En tør mousserende vin passer godt til for eksempel østers og kaviar, men også til skaldyr og fisk, eller ris og tapas.