Oriol Rossell Cuvee Esp. 2023

Oriol Rossells Cuvee Especial fra Penedés er D'Wines helt egen økologiske cava. Vi har gennem årene videreudviklet denne cava til vores mest elskede mousserende vin sammen med fantastiske Salvi Moliner, som er vinmager på cavahuset. Frisk, easy drinking o

Vega Medien Cava Alkoholfri Uveste, Valencia ØKO

Vega Medien Cava Alkoholfri, Uveste, Valencia ØKO er en alkoholfri, økologisk mousserende vin fra Valencia i Spanien, fremstillet af det kooperative vinhus Uveste. Denne vin er designet som et alkoholfrit alternativ til traditionel cava, og den leverer en festlig og forfriskende oplevelse med fokus på naturlighed og økologi. Selvom den teknisk set ikke kan kaldes en cava (da cava traditionelt indeholder alkohol), er den inspireret af cava-stilen med sine fine bobler, friskhed og frugtige aromaer. Udseende: Klar strågul farve med livlige, små bobler. Duft: Frisk og frugtig med noter af citrus, grønne æbler, pære og en let floral karakter. Smag: Let og forfriskende med en behagelig sødme, afbalanceret af syre. Smagsnoter af æble, fersken og citron med en blød og mousserende tekstur. Enkel og charmerende. Type: Alkoholfri mousserende vin Område: Valencia, Spanien Alkohol: 0,0 % Certificering: Økologisk Sødme: Halvtør til sødlig, afbalanceret med syre Serveringsforslag: Ideel som et alkoholfrit alternativ til velkomstdrinks, ved fejringer, til desserter eller let krydrede retter. Serveres bedst afkølet ved 6–8 °C. Kort sagt: En frisk, frugtig og festlig alkoholfri mousserende vin med en økologisk profil – perfekt for dem, der ønsker et elegant og alkoholfrit valg uden at gå på kompromis med smag eller atmosfære.

Spumante Rosé Dolce Anna Le Contesse

Spumante Rose Dolce Anna fra Le Contesse er en delikat mousserende rosévin fra det anerkendte italienske vinhus Le Contesse. Denne vin er elsket for sin friske, frugtige smag og de fine bobler, der gør den ideel til festlige stunder eller som en sød afslutning på et måltid. Vinen byder på en smagsoplevelse fyldt med noter af modne røde bær som jordbær og hindbær, der harmonerer med en behagelig sødme og mild syre. Den søde karakter gør den perfekt til at ledsage frugtdesserter, kager eller som en let forfriskning om eftermiddagen. Spumante Rose Dolce Anna er et fremragende valg for dem, der nyder en sød, frugtig vin med en festlig karakter, samtidig med at den bevarer en elegant profil.

Albescent, Champagne Waris-Hubert, Mousserende, Champagne, Frankrig (en conversion)

Hele 4,2 på Vivino: Frugtrig med klare fornemmelser af mineralitet, citrus, lime. pære og grønne æbler. Dejlig let drikkelig med fin balance ml. syre-sødme. Æbler citrus, cremethed og mandler i næsen. Denne Champagne er husets emblematiske Blanc de Bla

Gut Von Beiden Secco Weis, tysk sekt, mousserende, Økologisk, Pfalz Tyskland

Gut Von Beiden Secco Weis, tysk sekt, mousserende, Økologisk, Pfalz Tyskland Det lettere alternativ til kraftig mousserende vin er en frugtig og frisk moussernde fuld af drikkeglæde. Aromaer af lokale gule frugter fortryller næsen. På ganen gør en legend

Bonnet Huteau Champ D'or Jus De Raisin - Alkoholfri, Biodynamisk mousserende

Bonnet Huteau Champ D'or Jus De Raisin Vi har ledt længe efter en alkoholfri vin, vi kan lide, som også smags- og prismæssigt hang sammen. Nu er den fundet i Frankrig og det blev, hverken en hvidvin eller en rødvin. Men en Mousserende vin på Pinot N

Le Contesse Spumante - Extra Dry Cuvee 1.5 liter

Le Contesse Spumante - Extra Dry Cuvée 1.5 Liter "Le Contesse" er en fremtrædende vingård i Veneto, kendt for sine udsøgte Prosecco-vine. Siden starten i 1970'erne har vingården fokuseret på at skabe mousserende vine af høj kvalitet. Med avanceret teknologi, dygtige vinologer og moderne faciliteter, har "Le Contesse" opnået stor anerkendelse både i Italien og internationalt. Deres Prosecco fra Conegliano og Valdobbiadene DOCG er naturligt gæret med de fineste druer, hvilket resulterer i en delikat aroma og en glat, elegant smag. Vingården er smukt beliggende i bakkerne omkring Conegliano og Valdobbiadene. Cuvée Spumante Extra Dry er lavet på Glera-druer fra Veneto og Friuli. Efter en nænsom presning, gennemgår mosten en naturlig bundfældning. Hovedgæringen finder sted i ståltanke, hvorefter vinen blandes med ugæret most og flyttes til tryktanke for en anden gæring. Dette skaber en frisk, aromatisk og let sødlig mousserende vin med livlige bobler. Den har en strågul farve, og både duft og smag er præget af blomster- og frugtnoter. Ideel som aperitif og til retter med skaldyr, fisk eller fjerkræ.

HuM Hofer Perlenspiel Weiss vom Schafgarten - DEMETER Biodynamisk Mousserende Alkoholfri

Perlenspiel Weiss Alkoholfri bobler med biodynamisk sjæl Fra det idylliske Auersthal i Niederösterreich kommer en vin, der bryder med konventionerne: Perlenspiel Weiss alkoholfri fra Bioweingut H u M Hofer. Denne vin er ikke bare alkoholfri den er De

Llopart Microcosmos Rosé Reserva Brut Nature 2021

Elegant og fyldig rosé Corpinnat (før cava) primært på Pinot Noir. Dejlig tør med frugtige aromaer af vilde røde skovbær. 24 måneders sur lie giver en fin toastet fornemmelse. Llopart er et fantastisk vinhus, som har en lang tradition af mousserende vine

H u M Hofer Pupitres Brut Biodynamisk Mousserende, Auerstal Østrig

H u M Hofer Pupitres Brut Biodynamisk Mousserende Hofers Pupitres brut er fremstillet af 100% Welschriesling og efter produktionsmetoden Méthode Champiose. Dvs. vinen tappes og den gæres 9 måneder på flasken og der sættes en anden gæring i gang. Det give

Ferragu `Ferrabrut` Spumante 2012

Ferrabrut er en udsøgt mousserende vin, der består af 90% corvinone og corvina, 8% garganega, samt 1% hver af malvasia og moscato. Druerne plukkes i hånden, afstilkes og presses nænsomt, hvorefter den første gæring finder sted. Vinen modnes i ståltanke sammen med drueskallerne frem til marts, hvor den tappes på flasker og gennemgår en anden gæring. Efter at have ligget i 5 år med gærresterne, er vinen klar til at blive nydt. Produktionen er begrænset til omkring 100 kasser om året. Den har en gylden farve med en fin mousse. Smagen er frisk og aromatisk med blomsteragtige noter, citrus, hagtorn, pære og honning. Den er halvtør, intens og frisk med en let sødme i eftersmagen. Serveres bedst ved 6-8 grader. Ideel til skaldyr, lette fiskeretter eller som en aperitif. Ferrabrut er et personligt projekt af Carlo Ferragu og er et eksempel på mousserende vin af høj kvalitet.

Anthonij Rupert L'Ormarins Private Cuvée

Anthonij Rupert L’Ormarins Private Cuvée er husets prestige-cuvée – et mesterværk inden for sydafrikansk mousserende vin, skabt i Champagne-stil efter den traditionelle méthode cap classique (MCC). Det er en vin, der udtrykker elegance, kompleksitet og luksus, og som kun produceres i exceptionelle årgange, hvor kvaliteten af druerne er perfekt. Druesorter Chardonnay (60 %) Pinot Noir (40 %) Druerne stammer fra højtliggende, kølige vinmarker i Franschhoek og Elandskloof, hvor klimaet giver optimal balance mellem friskhed, syre og frugtkoncentration – helt ideelt til mousserende vinproduktion. Fremstilling Efter nænsom håndhøstning og presning af hele drueklaser gennemgår mosten første gæring i ståltanke og delvist på egetræsfade for at tilføre dybde.Herefter tappes vinen på flaske for anden gæring, hvorefter den modner minimum 5 år på bærmen (gærcellerne). Denne lange lagring giver en fløjlsblød mousse, en cremet struktur og de klassiske autolytiske noter af brioche og ristet nød. Duft En raffineret og kompleks bouquet, der åbner med toner af bagt æble, hvid fersken, citrus og ristet brioche. Subtile lag af honning, vanilje, ristede mandler og kridtmineralitet afslører vinens modne karakter og lange flaskelagring. Smag I munden er vinen cremet, rund og præcist balanceret. Den fine perlage giver en livlig friskhed, mens smagsnoterne bevæger sig fra citrus og grønne æbler til nødder, honning og let smørfedme. Eftersmagen er lang, kompleks og mineralsk, med en elegant tørhed og et næsten salt præg, som vidner om vinens høje klasse. Madmatch Perfekt til østers, hummer, sushi, kaviar, hvide fisk, fjerkræ eller modne faste oste. Den er også ideel som aperitif ved særlige lejligheder, hvor kun det bedste er godt nok. Producent Anthonij Rupert Wyne i Franschhoek er et af Sydafrikas mest prestigefyldte vinhuse. Serien L’Ormarins er opkaldt efter familiens historiske vingård, grundlagt af franske huguenotter i 1694, og har fokus på at skabe mousserende vine i international topklasse – vine, der kan måle sig med Champagne. Fakta Producent: Anthonij Rupert Wyne Serie: L’Ormarins Méthode Cap Classique Vin: Private Cuvée Region: Franschhoek, Sydafrika Druesorter: 60 % Chardonnay, 40 % Pinot Noir Lagring: Minimum 5 år sur lie (på bærmen) Metode: Traditionel flaskefermentering (MCC) Alkoholprocent: 12 % Anthonij Rupert L’Ormarins Private Cuvée er en mousserende vin i verdensklasse – et eksempel på sydafrikansk vinmagerkunst, når den er allerbedst. Den forener friskhed, finesse og dybde i en vin, der fremstår både intens og yndefuld, og som uden tvivl kan måle sig med de bedste champagner fra Frankrig.

Smagekasse med mousserende vin fra Andersen Winery - 6 forskellige flasker

Oplev 6 unikke mousserende vine fra det danske Andersen Winery. 1 x Andersen Winery Ben A - Mousserende Solbærvin Ben A er en sød, mousserende vin lavet på solbær. Den fremstilles af nøje udvalgte danske solbær af sorten Ben Alder. Det nordiske klima med sine kølige nætter og lange lyse dage giver solbærrene en lang modningstid, hvilket resulterer i en fantastisk aroma og en unik syreprofil. Solbærrene gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at opnå en rig smag. Før den anden gæring på flaske, blandes solbærvinen med æblevin for at opnå en perfekt balance mellem aroma og syre. Vinen lagres i mindst 9 måneder på flaske, før den degorgeres og tilsættes dosage, hvilket gør Ben A til en mousserende dessertvin. Serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost. Priser: - Guld og vinder af frugtvin kategorien ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 - Årets Mousserende Frugtvin og Sølv ved Dansk Vinskue 2022 - Guld ved Ciderworld i Frankfurt 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2021 - Sølv ved SISGA i Asturien 2020 - Sølv ved Dansk Vinskue 2020 - Guld ved International Food Contest 2018 - Guld ved International Food Contest 2017 - Guld ved International Cider World 2017 - Guld ved International Food Contest 2016 1 x Andersen Winery Galadriel - Tør Mousserende Vin på Æble og Hyldeblomster Galadriel er en tør mousserende vin lavet på Belle de Boskoop æbler og Samyn hyldeblomster, som gæres ved lav temperatur på ståltank og derefter gennemgår en anden gæring på flaske. Vinen modnes i mindst 12 måneder på gær, hvilket giver autolytiske noter, der sammen med de frugtige æbler og hyldeblomster skaber en floral, stringent og indbydende vin. Den byder på smagsnoter, der minder om Sauvignon Blanc og Gewürztraminer. 1 x Andersen Winery Elmsfeuer - Mousserende Rabarbervin Elmsfeuer er en halvtør mousserende vin lavet på danske rabarber af sorten Elmsfeuer. Det nordiske klima giver rabarberne en lang modningstid, hvilket resulterer i en fantastisk aroma og en unik syreprofil. Mosten gæres ved lav temperatur, og vinen gennemgår en anden gæring på flaske, hvor den lagres i mindst 9 måneder før frigivelse. Serveres afkølet som en udsøgt aperitif eller som ledsager til sommerlige salater, retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost. Priser: - Guld ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 - Guld ved Ciderworld 2021 - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2020 - Vinder af “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019 - Guld ved International Food Contest 2018 - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018 1 x Andersen Winery Rose Marie - Mousserende Økologisk Æblevin Rose Marie er en sød, mousserende økologisk æblevin med lav alkoholprocent. Den er lavet på tidligt høstede danske økologiske Ingrid Marie æbler og økologiske solbær. Det nordiske klima giver frugterne en lang modningstid, hvilket resulterer i fantastiske aromaer og en unik syreprofil. Serveres afkølet som aperitif eller til fisk, skaldyr, sushi, grøntsagsretter, ost og syrlige desserter. 1 x Boblende Gin & Tonic - Klar til Servering Den boblende Gin & Tonic er en mousserende cocktail lavet på traditionel metode. Tonicen er fremstillet af kinabark, citrongræs og krydderier, mens ginnen er destilleret med urter og enebær. Tonicen gæres på flaske til et tryk på 6 bar, hvorefter gæren fjernes, og gin samt sukker tilsættes. Serveres over is med krydderurter og citrusfrugt. 1 x Andersen Winery Stevns - Mousserende Kirsebærvin 2023 Stevns er en sød, mousserende kirsebærvin lavet på håndsorterede danske Stevnsbær. Det nordiske klima giver kirsebærrene en lang modningstid, hvilket resulterer i en fantastisk aroma og en unik syreprofil. Kirsebærrene gæres ved lav temperatur sammen med skallerne, og vinen blandes med æblevin før den anden gæring på flaske. Den lagres i mindst 9 måneder, før den degorgeres og tilsættes dosage, hvilket gør Stevns til en mousserende dessertvin. Serveres kold til desserter som chokoladekage, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

Llopart Reserva Brut 2020

Fantastiske Llopart er blandt de allerbedste cavaproducenter. De laver udelukkende cava fra Reserva-niveau og opefter. Alle cavaerne er lavet på den traditionelle champagnemetode med lagring på gærrester. Denne økologiske Brut Reserva er bare top lækker o

Villa Degli Olmi Corte dei Rovi Prosecco Spumante Extra Dry

er en udsøgt Prosecco, der består af 85% Glera og 15% andre druesorter. Den præsenterer sig med en lys strågul farve, grønne nuancer og fine bobler. Aromaen er delikat og livlig, mens smagen byder på en frugtig og frisk oplevelse med en behagelig syre. Denne vin er ideel som aperitif og passer perfekt til fisk, skaldyr eller friske salater. På Vivino har den opnået en imponerende bedømmelse på 4,2 stjerner fra mere end 14.000 brugere.

Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin

Andersen Winery Elmsfeuer Sparkling Rhubarb Wine Elmsfeuer is a semi-dry sparkling wine crafted from Danish rhubarb of the Elmsfeuer variety. The Nordic climate provides ideal conditions for Elmsfeuer rhubarb, where the contrast between cool nights and long, bright days allows for an extended ripening period. This results in a remarkable aroma and a unique acidity profile. The juice is fermented on the pulp at a low temperature, followed by a secondary fermentation in the bottle. It is aged for a minimum of 9 months before release. Elmsfeuer is best served chilled and is recommended as a distinctive and exquisite aperitif. It pairs perfectly with summer salads or dishes featuring tender vegetables, asparagus, fjord shrimp, langoustines, cured ham, tapas, and goat cheese. AWARDS - Gold at the Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 in Bergen, Norway - Gold at Ciderworld 2021 in Frankfurt, Germany - Special recognition at the Danish Wine Show 2021 - Bronze at the Danish Wine Show 2020 - Winner of the "Best Sparkling Fruit Wine" category at the Danish Wine Show 2019 - Gold at the International Food Contest 2018 - Special recognition at the Danish Wine Show 2018

Giol Prosecco Brut Mirage, Økologisk Mousserende 2023,Veneto Italien

Prosecco har ikke for ingenting opnået høj status blandt dem, der elsker mousserende vine og som gerne vil have gode kvalitetsbobler til en attraktiv pris. Giol producerer hele 16 forskellige mousserende vine og er en af områdets klare specialister på

Cremant De Bourgogne Brut Domaine Philippe Bouzereau

Crémant de Bourgogne Brut fra Domaine Philippe Bouzereau Denne Crémant de Bourgogne er skabt af Domaine Philippe Bouzereau med en blanding af 80% Chardonnay og 20% Aligoté. Druerne stammer fra forskellige parceller i Côte Châlonnaise, Côte de Beaune og Côte de Nuits, hvor udbyttet holdes på maksimalt 60 hl/ha. Druerne plukkes nænsomt i små kasser og transporteres hurtigt til kælderen for at forhindre masning og oxidering. Hver parcels druer behandles separat for at muliggøre individuel presning og gæring. Under den skånsomme luftpresning anvendes kun den første del af mosten, kendt som "Tête de cuvée", hvilket resulterer i 75 liter most fra 150 kg druer. Dette lave udbytte sikrer en rig aroma, smag og koncentration. Mosten overføres til ståltanke for at bundfælde i et døgn, og derefter til både træfade (30%) og ståltanke for gæring. Efter gæringen og en kort hvileperiode blandes de forskellige vine til "vin de base", som tappes på flaske med gær og sukkerlikør for at starte andengæringen (Méthode Traditionelle), der varer mindst 12 måneder. Flaskerne drejes på traditionelle champagnereoler og degorgeres til sidst. Resultatet af denne omhyggelige proces er en Crémant de Bourgogne med fine, vedvarende bobler og en indbydende duft. Chardonnays frugtige og let cremede karakter kombineres med Aligotés friske og delikate stil, beriget med nuancer af hvide blomster. Smagen er harmonisk og charmerende, hvilket gør denne vin til en sand fornøjelse.

Villa Degli Olmi Corte dei Rovi Moscato Spumante Dolce

Villa Degli Olmi Corte dei Rovi Moscato Spumante Dolce En førsteklasses Moscato med en vurdering på 4,3 stjerner på Vivino Fremstillet af Villa Degli Olmi, denne vin er lavet udelukkende af Moscato druer fra Veneto i det nordlige Italien. Den har en alkoholprocent på 6,5%. Vinen har en lys gylden nuance og byder på sødmefulde dufte af blomster, honning og tropiske frugter. Den har fine og elegante bobler. Smagen er sød, sprød og frugtagtig med en langvarig eftersmag. En klassisk Moscato, der udstråler ekstra elegance og friskhed. Bør serveres ved 7-8 grader. Ideel som aperitif, dessertvin eller til at nyde på en varm sommerdag. Med 4,3 stjerner på Vivino, er denne vin et bevis på høj kvalitet til en rimelig pris.

H u M Hofer Biosecco Zweigelt Biodynamisk Mousserende Rosé 2022, Auerstal Østrig

Biosecco Zweigelt Rosé, Biodynamisk Den boblende frizzante imponerer med sin lysstyrke og lyserøde farve. Smagsoplevelser af vilde røde bær, som hindbær gør den til den ideelle vin til sommerens terrassetimer.  Men kan også sagtens nydes resten af året,

Mousserende vin til enhver smag

Vi bestræber os på at kunne præsentere så mange forskellige slags mousserende vin for dig, da du så kan finde den der passer helt perfekt til dig og dine smagsløg. Når du har fundet den mousserende vin som du ønsker at købe, bliver du sendt videre til forhandleren.

Forskellige slags mousserende vine

Der findes et hav af forskellige slags mousserende vine, som kan bruges til for eksempel velkomstdrinks eller drikkes til søndagsbrunchen.

Mousserende vine fra forskellige lande

Den mousserende vin bliver produceret i forskellige udgaver og kommer fra forskellige lande. Nogle af de mest kendte mousserende vin er Cava fra Spanien, Asti fra Italien og Prosecco fra Italien.

Vidste du...

At mousserende vin er egentlig vin tilsat kulsyre, hvor man typisk følger den traditionelle champagne metode, som er at man foretager vinens gæringsproces over to fermenteringer. Man tilsætter en gær og sukker blanding til basisvinen., hvorefter man lukker flasken og holdes lukket i minimum et år. Dette giver vinen tid til at modne på bundfaldet. Når bundfaldet er samlet i flaskens hals, skal man degorgere. Dette betyder at flaskehalsen nedkøles, hvorefter man ved at poppe flasken ikke mister kulsyren i vinen. Afslutningsvist tilsætter man en blanding af vin og sukker, hvor mængden af sukker afgør hvor sød eller tør vinen skal være. Man kan dog også producere vinen på en anden og billigere måde, hvor den sekundær fermentering foregår i store gæringstanke. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til et måltid mad, dog afhænger det meget af vinens tørhedsgrad og smag. En tør mousserende vin passer godt til for eksempel østers og kaviar, men også til skaldyr og fisk, eller ris og tapas.