Andersen Winery, Rondum

Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs. I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse. 

Bouby & Fils Brut Sélection Champagne NV

Bernard og Nadines Mesterværk: Bouby & Fils Champagne Brut Sélection Gylden strågul farve med delikate og vedvarende bobler, der danser livligt op mod overfladen. Duften åbner med en forførende buket af friske blomster og subtile toner af hvide ferskner

Cremant Blanc Extra Brut

Crémanten er knastør og fremstår gylden i glasset med små livlige bobler. Moussen er cremet og fylder mundhulen flot ud. Den høje syre balanceres af en stor moden frugtprofil der tæller noter af citroner, pærer, æbler, nødder og ristet brød. 

Champagne Rosé Brut

Det er en flot champagne med intens lyserød farve, fine bobler, frisk og elegant frugtduft med noter af røde frugter, frisk og saftig frugtsmag med cremet fylde samt en blid og behagelig eftersmag. Vinen er perfekt som aperitif, men prøv den også til

Andersen Winery, Sigrid

Sigrid er en spændende, sprød og særdeles vellavet mousserende vin, der med sin tørre, stringente stil vil overraske de fleste Champagne-freaks! Vinen fremstår strågul i farven med elegante aromaer af grønne æbler, brioche, rugbrød og mandler.&

Extra Brut, Reserve

står med en strågul farve og viser indsmigrende, rene aromaer af æbler, brioche, hvide ferskner, gule æbler og udtalt mineralitet. I smagen fortsættes stilen, hvor den brillierer med finesserig og ren frugtkoncentration, cre

Mont Paral Vintage Rosé Cava Sec 2020

Mont Paral Vintage Rosé Cava er en feminin og yderst behagelig Cava, hvor man virkelig får god mousserende vin til prisen! Vinens lyserøde farve efterfølges af blide, forfriskende aromaer af jordbær, hindbær, blomster, umoden æble og en underli

Brut Rosé, Reserve

Bründlmayers Brut Rosé viser intense og elegante aromaer af jordbær, røde æbler, fersken og en underliggende mineralitet. I munden ruller den med blød og middel-koncentreret frugt over tungen, mens den cremede mousse og sprøde syre på smuk vis

Andersen Winery Elmsfeuer

Vin lavet på rabarber hører uden tvivl til sjældenhederne. De dansk dyrkede rabarber har dog på grund af det nordiske klima og deres høje syre nogle fremragende egenskaber i vin, som i dette tilfælde illustreres i vinens sprøde fremtoning med e

CERO Sparkling Rosé (alkoholfri) 2020

Resultatet er en flot mousserende rosévin med smuk lyserød farve, fine bobler, delikat duft samt frisk, lækker og autentisk smag.

Benjamin Bridge Brut

Let gylden farve med en strå nuance. Aroma af lettere røg og citronskal med stærke havmineralelske undertoner. Lækker smag og med god intensitet og livlighed. Fin balance mellem struktur og elegance og gode noter af lime.  Nyd den alene eller sammen med

Oriol Rossell Brut Nature Reserva 2018

Helt tør og frisk cava fra Oriol Rossel i et komplekst og fyldigt udtryk. Cremet, frisk og elegant med en lækker eftersmag der hænger ved.

Andersen Winery, Gin & Tonic

Server gerne denne forfriskende drik over is med krydderurter og citrusfrugt som aperitif på en sommerdag!

Champagne Blanc de Blancs, Réserve Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs, Réserve er en stor, dyb og skarpt-fokuseret Grand Cru, der med sin fine mineralitet og ranke fremtoning virkelig viser, hvad der gør GOD Champagne så unikt. Den brilliante, strågule farve efterfølges af en fokuseret o

Podere Il Saliceto Falistra Lambrusco Di Sorbara NV

Denne Lambrusco er lavet på Sobara-druen og har en fantastisk orange farvetone over sig. Vinen er lavet på ancestral-metoden, hvor den halvgærede vin kommer på flaske og gærer færdig, hvormed kulsyren indfanges og fremstår med et blidt udtryk. Det er den

Mousserende Smagekasse 2.0

Denne smagekasse præsenterer dig for tre udsøgte mousserende vine, der hver især giver dig indblik i forskellige regioner og stilarter indenfor mousserende vin. Bouby & Fils Brut Sélection Champagne byder på en klassisk champagneoplevelse med fine bobler

Les Danses 2018

Pablo Calatayud er manden bag Celler del Roure, hvor unikke lokale druesorter og amforas fra 1600-tallet er i fokus. Alle vinmarker dyrkes økologisk og næsten alle vine er i dag certificeret økologiske med svovlgrænser langt under den tilladte grænse for

Brut Rosé, Reserve, Magnum

Bründlmayers Brut Rosé viser intense og elegante aromaer af jordbær, røde æbler, fersken og en underliggende mineralitet. I munden ruller den med blød og middel-koncentreret frugt over tungen, mens den cremede mousse og sprøde syre på smuk vis

Nicolas Feuillatte Reserve Brut

Elegance og finesse, fin struktur og krop. God frugtagtig karakter. Champagnen har lagret i 3 år og fremstår som en meget elegant vin med fine perler. Klassiske Champagne noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Anbefales til aperitif, lyst fjerkræ

Mousserende vin til enhver smag

Vi bestræber os på at kunne præsentere så mange forskellige slags mousserende vin for dig, da du så kan finde den der passer helt perfekt til dig og dine smagsløg. Når du har fundet den mousserende vin som du ønsker at købe, bliver du sendt videre til forhandleren.

Forskellige slags mousserende vine

Der findes et hav af forskellige slags mousserende vine, som kan bruges til for eksempel velkomstdrinks eller drikkes til søndagsbrunchen.

Mousserende vine fra forskellige lande

Den mousserende vin bliver produceret i forskellige udgaver og kommer fra forskellige lande. Nogle af de mest kendte mousserende vin er Cava fra Spanien, Asti fra Italien og Prosecco fra Italien.

Vidste du...

At mousserende vin er egentlig vin tilsat kulsyre, hvor man typisk følger den traditionelle champagne metode, som er at man foretager vinens gæringsproces over to fermenteringer. Man tilsætter en gær og sukker blanding til basisvinen., hvorefter man lukker flasken og holdes lukket i minimum et år. Dette giver vinen tid til at modne på bundfaldet. Når bundfaldet er samlet i flaskens hals, skal man degorgere. Dette betyder at flaskehalsen nedkøles, hvorefter man ved at poppe flasken ikke mister kulsyren i vinen. Afslutningsvist tilsætter man en blanding af vin og sukker, hvor mængden af sukker afgør hvor sød eller tør vinen skal være. Man kan dog også producere vinen på en anden og billigere måde, hvor den sekundær fermentering foregår i store gæringstanke. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til et måltid mad, dog afhænger det meget af vinens tørhedsgrad og smag. En tør mousserende vin passer godt til for eksempel østers og kaviar, men også til skaldyr og fisk, eller ris og tapas.