Bollinger Grande Année 2007 75CL

Blandt de bedste Bollinger-champagner nogensinde Årgang 2008 er kendt som en monumental champagneårgang, og de fleste 2008’ere fra de største champagnehuse er frigivet til et ekstatisk marked. Bollinger producerer fire champagner: Special Cuvée, Grande Année, R. D. (senere degorgeret Grande Année) og Vieille Vignes Françaises, en enkeltmarkschampagne med en årlig produktion på under 5. 000 flasker. James Bond-champagnen fra det stolte familiehus Bollinger er blandt de førende champagnehuse med rødder tilbage til 1585. Navnet Bollinger har været associeret med champagnehuset siden 1829 og ejes stadig af Bollinger-familien. Bollinger er synonym med kvalitetschampagne og modtog i 1884 en Royal Warrant fra Queen Victoria. Bollinger er også kendt som James Bonds foretrukne champagne siden 1973, hvor den har været med i flere film, fra Roger Moore i "Live and Let Die" til Daniel Craig i "Spectre".

1295 kr

Andre kiggede også på

Bollinger Grande Année 2007 75CL

Blandt de bedste Bollinger-champagner nogensinde Årgang 2008 er kendt som en monumental champagneårgang, og de fleste 2008’ere fra de største champagnehuse er frigivet til et ekstatisk marked. Bollinger producerer fire champagner: Special Cuvée, Grande Année, R.D. (senere degorgeret Grande Année) og Vieille Vignes Françaises, en enkeltmarkschampagne med en årlig produktion på under 5.000 flasker. James Bond-champagnen fra det stolte familiehus Bollinger er blandt de førende champagnehuse med rødder tilbage til 1585. Navnet Bollinger har været associeret med champagnehuset siden 1829 og ejes stadig af Bollinger-familien. Bollinger er synonym med kvalitetschampagne og modtog i 1884 en Royal Warrant fra Queen Victoria. Bollinger er også kendt som James Bonds foretrukne champagne siden 1973, hvor den har været med i flere film, fra Roger Moore i "Live and Let Die" til Daniel Craig i "Spectre". BOLLINGER

Bollinger Grande Année 2008 - 007 champagnen

Blandt de bedste Bollinger-champagner nogensinde Årgang 2008 er kendt som en monumental champagneårgang, og de fleste 2008’ere fra de største champagnehuse er allerede frigivet til et ekstatisk marked. Bollinger producerer fire champagner: Bollinger Special Cuvée, Bollinger Grande Année, Bollinger R.D. og Bollinger Vieille Vignes Françaises, en enkeltmarkschampagne med en årlig produktion på under 5.000 flasker. James Bond-champagnen fra det stolte familiehus Bollinger er blandt de førende champagnehuse med rødder tilbage til 1585. Navnet Bollinger har været associeret med champagnehuset siden 1829 og ejes stadig af Bollinger-familien. Bollinger har altid været synonym med kvalitetschampagne og modtog i 1884 en Royal Warrant fra Queen Victoria. Bollinger er også kendt som James Bonds foretrukne champagne. Siden 1973 har Bollinger været forbundet med den berømte spion, fra Roger Moore i "Live and Let Die" til Daniel Craig i "Spectre".

Bollinger Grande Année Magnum 2008 150 CL

Bollinger Champagne - Årgang 2008 Bollinger er kendt for at producere nogle af de bedste champagner, og årgang 2008 er ingen undtagelse. Denne årgang er allerede anerkendt som en af de bedste i champagnehistorien. Bollinger tilbyder fire champagner: non-vintage Bollinger Special Cuvée, Bollinger Grande Année, Bollinger R.D. (senere degorgeret Grande Année) og Bollinger Vieille Vignes Françaises, en eksklusiv enkeltmarkschampagne med en begrænset produktion på under 5.000 flasker. Bollinger har en lang historie, der går tilbage til 1585, og har været ejet af Bollinger-familien siden 1829. Champagnehuset er kendt for sin kvalitet og modtog i 1884 en Royal Warrant fra Queen Victoria. Bollinger er også berømt som James Bonds foretrukne champagne, fra Roger Moores bestilling i ”Live and Let Die” til Daniel Craigs valg af 2002 Bollinger R.D. i ”Spectre” fra 2015.

Bollinger Grande Année 2008 75CL i flot trækasse

Blandt de bedste Bollinger-champagner nogensinde Årgang 2008 er kendt som en monumental champagneårgang, og de fleste 2008’ere fra de største champagnehuse er frigivet til et ekstatisk marked. Bollinger producerer fire champagner: Bollinger Special Cuvée, Bollinger Grande Année, Bollinger R.D. og Bollinger Vieille Vignes Françaises, en enkeltmarkschampagne med en årlig produktion på under 5.000 flasker. James Bond-champagnen fra det stolte familiehus Bollinger er blandt de førende champagnehuse med rødder tilbage til 1585. Navnet Bollinger har været associeret med champagnehuset siden 1829 og ejes stadig af Bollinger-familien. Bollinger er synonym med kvalitetschampagne og modtog i 1884 en Royal Warrant fra Queen Victoria. Bollinger er også kendt som James Bonds foretrukne champagne siden 1973, hvor den erstattede Dom Pérignon. Fra Roger Moore i ”Live and Let Die” til Daniel Craig i ”Spectre” har Bollinger været den foretrukne champagne for verdens mest berømte spion. BOLLINGER