Gagliole Il Bianco Toscana IGT 2020

Denne vin er lavet af Procanico, Malvasia og Chardonnay druer. Den er vinificeret i franske egetræsfade og har intense, frugtige aromaer. Serveres ved 10-12 °C og passer godt til skaldyr, fisk, lyse kødretter og fjerkræ.

169 kr

Andre kiggede også på

Gagliole Valletta Toscana IGT 2018

er en kraftfuld Super Toscaner lavet af Merlot og Sangiovese. Vinen har en intens rubinrød farve og komplekse aromaer af moden sort frugt, lakrids, krydderier og tobaksblad. Smagen er silkeagtig med god densitet og vedholdenhed, og afslutningen har noter af moden sort frugt, lakrids, kaffe og mørk chokolade. Serveres ved 18 °C og nydes bedst inden for 6-8 år efter udgivelsen. Vintage bedømmelser: James Suckling 92 points, Falstaff 92 points. Toscana er kendt for berømte vine som Chianti, Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Super Tuscans fra Bolgheri.

Gagliole Il Bianco Toscana IGT 2020

Denne vin er lavet af Procanico, Malvasia og Chardonnay druer. Den er vinificeret i franske egetræsfade og har intense, frugtige aromaer. Serveres ved 10-12 °C og passer godt til skaldyr, fisk, lyse kødretter og fjerkræ.

Caparzo, Toscana Bianco, Chardonnay IGT 2021

Caparzo Toscana Bianco Chardonnay IGT 2021 er en elegant hvidvin lavet på 85% Chardonnay samt Trebbiano, Moscato og Vermentino fra Elisabetta Gnudi Angelinis tre ejendomme i Toscana. Chardonnayen fra Montalcino, Castelnuovo og Magliano giver rundhed og friskhed, mens Trebbiano fra Borgo Scopeto tilføjer dyb farve og nuancer af hvide ferskner. Moscato fra Caparzo bidrager med sødme og aroma, og Vermentino fra Doga delle Clavule giver finesse og struktur. Druerne høstes og vinificeres separat, og gæringen foregår på ståltanke uden malolaktisk gæring. Vinen lagres på sit bundfald i et par måneder inden aftapning, uden trælagring. Den har en lysgylden farve og er aromatisk med toner af abrikoser, pærer og eksotiske frugter som passionsfrugt og grape. Smagen er forfriskende med sprøde nuancer af hvide ferskner, frugtsødme, god struktur og en fin syre, der munder ud i en lang eftersmag. Passer godt til pasta, risotto, skaldyr, fisk og lyse kødretter. Besøg Caparzo for mere information.

Gagliole Colli della Toscana Centrale IGT 2018

Denne rødvin er lavet af Sangiovese og Cabernet Sauvignon druer. Den er lagret i 16 måneder på franske egetræsfade og yderligere 6 måneder på flaske. Vinen er velstruktureret med søde tanniner. Serveres ved 15-17 °C og er bedst inden for 6-8 år. Passer til kraftige kødretter, krydret pasta, pizza, kalv og oksekød, samt simreretter som Osso Bucco. James Suckling har givet den 95 point. Regionen Toscana er kendt for berømte vine som Chianti og Brunello di Montalcino.