Latium Morini Soave IGT 2019
Denne hvidvin er fremstillet primært af Garganega-druen, suppleret med 5-10% lokale druer, der har en smagsprofil, der minder om gewürztraminer. Vinen byder på en frugtrig oplevelse med noter af friske, sprøde grønne æbler. Druerne vokser i Mezzane og Illasi på jordbund bestående af vulkansk materiale, kridt og ler, beliggende 200 meter over havets overflade. Vinstokkene er plantet i Trellis-systemet med en tæthed på 4. 500 stokke pr. hektar og et udbytte på 60 hektoliter pr. hektar. Høsten foregår manuelt i slutningen af september, hvor druerne opdeles i partier og vinificeres separat. Efter afstilkning og presning gæres mosten ved 15-16 grader i omkring 15 dage. Vinen modnes i ståltanke og flaskes derefter, hvor den får lov at udvikle sig i et par måneder inden den kommer på markedet. Alkoholprocenten er 12,5%.