Copenhagen Sparkling Tea Rød

Vinens specifikationer Årgang: NV Område: Danmark Vintype: Mousserende - økologisk Druer og te: Hvidvin, Hibiscus, Sort Te og Hvid Te Alkohol: 5 % vol. Volumen: 75 cl

149 kr

Andre kiggede også på

Copenhagen Sparkling Tea Lysegrøn

LYSEGRØN er den seneste tilføjelse til Copenhagen Sparkling Teas mousserende te'er. En klassisk, frisk og citrusagtig variant. Komplekse aromaer af citrus, grøn te, mineralitet og æbler. Livlig og elegant smag med noter af citrus, citrongræs, Earl Green S

Copenhagen Sparkling Tea Lysegrøn 0% Øko (v/6stk)

LYSEGRØN: 'Made with Champagne lovers in mind'Efter fire år kommer der nu en ny mousserende te med navnet LYSEGRØN. Den nye variant er helt uden alkohol og er 'Fremstillet til Champagne-elskeren' af sommelier Jacob Kocemba og Bo Sten Hansen. LYSEGRØN er lavet på 12 teer bl.a. Earl Grey Sencha, grøn te og Darjeeling, og den har en kompleks duft af citrus, Sencha, mineraler og æbler. Smagen er let og elegant med karakteristika af citrus, citrongræs, grøn te og Earl Grey Sencha. LYSEGRØN har en bred palette og en lang finish med et strejf af Darjeeling og grønne æbler. Farven er klar med grønne nuancer, og LYSEGRØN har ligesom de øvrige sparkling teer fine perlende bobler.Målet med LYSEGRØN var at ramme en smagsprofil, der leder tankerne hen imod de noter, man kender hos en brut champagne. Vi ønskede at tilføje en tredje variation til vores alkoholfrie sortiment, hvor vi allerede har en tør (LYSERØD) og en blomstrende (BLÅ) variant. LYSEGRØN adskiller sig fra de to andre ved at være mere klassisk og citrus-frisk og er lavet til at matche retter som fisk, østers, kaviar og skaldyr, forklarer Jacob Kocemba, sommelier og stifter af Copenhagen Sparkling Tea Company, om tankerne bag den nye Sparkling Tea LYSEGRØN.

Copenhagen Sparkling Tea Rød 4% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. Beherskede mængder af hvidvin og sukker tilsættes og endelig balanceres teen med friskpresset citronsaft inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der med subtile dybe smagsnuancer og kulsyre på toppen løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Kocembas røde Copenhagen Sparkling Tea har helt tilsigtet ikke helt fået alle farvepigmenterne med ned flasken og derfor er der retteligt tale om en liflig Sparkling rosé Tea. Den er funderet på en blanding af økologiske grønne, hvide og sorte teer og så forskellige urteteer hvor hibiscusblomsten kommer ind som det hemmelige 5. element både når det handler om aromaerne og det smukke farvespil. Der er fine noter af jordbær og hindbær der forfriskes og parfumeres af schweizermynte. Den kommer med 4% alkohol og bare 30g restsukker og det betyder at bitterheden fra teen får lov til at etablere en behagelig fornemmelse af tørhed samtidigt med at den underliggende sødme ikke fornægter sig.Det er flot ramt og forøger anvendelsesmuligheder i det salte køkken betragteligt især hvis man er så heldig at være udstyret med et åbent og nysgerrigt sind. Nyd den ved 5 grader i et Champagneglas. Den klarer smukt sødmen i grillede jomfruhummer fra Læsø og den er også en dejligt match til et klassisk og bestemt ikke ny nordisk stykke smørrebrød med økologiske æg, friskpillede rejer, dild og hjemmerørt mayonnaise med citron.

Copenhagen Sparkling Tea Rød

Vinens specifikationer Årgang: NV Område: Danmark Vintype: Mousserende - økologisk Druer og te: Hvidvin, Hibiscus, Sort Te og Hvid Te Alkohol: 5 % vol. Volumen: 75 cl.