Messias 10 år gammel Tawny portvin

BESKRIVELSE Messias blev grundlagt i 1926 af Mr. Messias Baptista, der fungerede som formand indtil 1973. Ledelsen ejes stadig af Messsias-familiens efterkommere. Siden grundlæggelsen har Messias produceret og solgt højkvalitetsvine fra de vigtigste afgrænsede regioner: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras og Vinho do Porto. Virksomheden er også kendt for den høje kvalitet af sin champagnemetode Mousserende vine og lagrede brandy. I Ferradosa (Douro-dalen) ejer Messias 200 hektar jord, hvoraf 110 hektar er besat med vinmarker til produktion af portvin og Douro Quinta do Cachão.   Messias eksportere portvine til hele verden! En virksomhed der stadig drives videre af selvsamme familie der stiftede den. En frisk ung portvin, der enten kan opbevares eller drikkes ung.   En smuk og tiltalende ravfarve med mørkebrune nuancer. Lagring 10 år på fade indtil vinen tappes. Rig og kompleks aroma, med antydninger af tørrede frugter, karamel og vanilje. Fløjlsagtig og fuld i smagen, hvor den behagelige friskhed bevares.

179 kr

Andre kiggede også på

Messias 20 år gammel Tawny portvin

BESKRIVELSE Messias blev grundlagt i 1926 af Mr. Messias Baptista, der fungerede som formand indtil 1973. Ledelsen ejes stadig af Messsias-familiens efterkommere. Siden grundlæggelsen har Messias produceret og solgt højkvalitetsvine fra de vigtigste afgrænsede regioner: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras og Vinho do Porto. Virksomheden er også kendt for den høje kvalitet af sin champagnemetode Mousserende vine og lagrede brandy. I Ferradosa (Douro-dalen) ejer Messias 200 hektar jord, hvoraf 110 hektar er besat med vinmarker til produktion af portvin og Douro Quinta do Cachão.  Messias eksportere portvine til hele verden! En virksomhed der stadig drives videre af selvsamme familie der stiftede den. En portvin med nogle år på bagen, der besidder en dyb kompleksitet.  Mørk gyldenbrun farve. Dette er en sød, blød portvin med masser af frugt. Sultaner og appelsingele-noter er balancert med en rundhåndet mængde spiritus. Vinen hælder meget mere til den frugtige side fremfor træ fra lagring, hvilket er usædvanligt for en 20-års lagret portvin. Vinen er, ligesom alle lagrede tawnies, klar til at drikke fra dags dato.   

Messias 10 år gammel Tawny portvin

BESKRIVELSE Messias blev grundlagt i 1926 af Mr. Messias Baptista, der fungerede som formand indtil 1973. Ledelsen ejes stadig af Messsias-familiens efterkommere. Siden grundlæggelsen har Messias produceret og solgt højkvalitetsvine fra de vigtigste afgrænsede regioner: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras og Vinho do Porto. Virksomheden er også kendt for den høje kvalitet af sin champagnemetode Mousserende vine og lagrede brandy. I Ferradosa (Douro-dalen) ejer Messias 200 hektar jord, hvoraf 110 hektar er besat med vinmarker til produktion af portvin og Douro Quinta do Cachão.  Messias eksportere portvine til hele verden! En virksomhed der stadig drives videre af selvsamme familie der stiftede den. En frisk ung portvin, der enten kan opbevares eller drikkes ung.   En smuk og tiltalende ravfarve med mørkebrune nuancer. Lagring 10 år på fade indtil vinen tappes. Rig og kompleks aroma, med antydninger af tørrede frugter, karamel og vanilje. Fløjlsagtig og fuld i smagen, hvor den behagelige friskhed bevares.  

Messias 40 år gammel Tawny portvin

BESKRIVELSE Messias blev grundlagt i 1926 af Mr. Messias Baptista, der fungerede som formand indtil 1973. Ledelsen ejes stadig af Messsias-familiens efterkommere. Siden grundlæggelsen har Messias produceret og solgt højkvalitetsvine fra de vigtigste afgrænsede regioner: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras og Vinho do Porto. Virksomheden er også kendt for den høje kvalitet af sin champagnemetode Mousserende vine og lagrede brandy. I Ferradosa (Douro-dalen) ejer Messias 200 hektar jord, hvoraf 110 hektar er besat med vinmarker til produktion af portvin og Douro Quinta do Cachão.  Messias eksportere portvine til hele verden! En virksomhed der stadig drives videre af selvsamme familie der stiftede den. Her er der tale om en portvin der er toppen af poppen, når det gælder kompleksitet. Et mesterværk uden lige!   Bleg rav/gul/orange farve. Fine og delikate aromaer af hasselnødder og kandiseret citrus. Kvædemarmeladekarakter, delikat i stilen, med finesse og balance. Overrasker med et ret tør twist hen mod afslutningen, men alt i alt en suverænt raffineret portvin, der skal nydes til en speciel lejlighed. MESSIAS