Anthonij Rupert Syrah 2015, Sydafrika

BESKRIVELSE Anthonij Rupert Syrah 2015 Måske den bedste Syrah fra Sydafrika overhovedet Vinen er produceret af 100% Syrah fra udvalgte marker i Franschhoek området i Sydafrika. Vinstokkene er plantet i granit holdig jord, og udbyttet var sølle 8 ton per hektar. Druerne blev håndhøstet i midten af februar 2015. Gæringen er sket i rustfri ståltanke. Den malolaktiske gæring og de 20 måneders lagringen er sket i små franske egetræsfade, hvoraf en del af disse var nye fade. Dyb rød farve. Intense frugtaromaer af sorte bær, hvid peber og hints af røg. Vinen er velsmagende og kraftfuld med nuancer af sorte kirsebær, syrlige blommer, balsamico og lækre fadnoter og peber. Modne tanniner og frisk syre, giver en fløjlsblød og dog, balanceret og saftig vin. Eftersmagen bliver næsten ved uendeligt og åbner op for krydret og mørke noter. Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den til oksekød, lam, modne oste eller til anden juleaften. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering. Denne Anthonij Rupert Syrah er et mesterværk og en af de bedste Syrah du kan opstøve fra Sydafrika overhovedet. Moden, yderst velsmagende. En kraftfuld vin, som er i perfekt balance.

349 kr

Andre kiggede også på

Anthonij Rupert Cabernet Franc 2016, Sydafrika

BESKRIVELSE Anthonij Rupert Cabernet Franc 2016 Moden Cabernet Franc i verdensklasse 100% Cabernet Franc fra Coastal regionen i Sydafrika. Anthonij Rupert udvælger parcellerne til denne vin år for år, ud fra hvilke der har modnet mest optimalt og leveret de bedste druer. Deres absolut bedste bliver kun en del af denne topvin. De håndhøstede druer fragtes til vingården i små kasser, hvorefter de gennemgår endnu en sortering. Gæring, malolaktisk gæring og de 24 måneders fadlagring er sket i små franske egetræsfade, hvoraf de 60% af disse var nye. Flasket ufiltreret. Forførende aromaer af blå- og sort bærkompot, med hints af urter, blomster og jordagtige noter. Smagen virker først blid og smidig, inden vinen giver mere fra sig med et muskuløst greb. I smagen finder man blå og sorte bær, blomme, krydderi og cedertræ. Yderst sammenhængende og struktureret, kraftfuld, men dog behersket og med tilstrækkelig friskhed til at det hele balancere sammen. Harmonisk og lang eftersmag. Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til godt krydret retter, gerne med vildt, svinekød eller lam. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering. Cabernet Franc på højeste niveau. En vin hvor alt spiller perfekt sammen. Kraftfuld, men behersket, friskhed og god struktur. Det bliver ikke meget bedre end dette. ANTHONIJ RUBERT

Anthonij Rupert Blend 2013, Sydafrika

BESKRIVELSE Anthonij Rupert Blend 2013 Topvinen fra anerkendte Anthonij Rupert Druerne til denne vin kommer fra L’Ormarins i Franschhoek og Rooderust i Groenekloof. L'Ormarins vinmarker med den nedbrudte granit har givet rigdommen og fylden til vinen. Rooderust-vinmarkerne, som har mere leret jord og et lidt varmere klima, har givet vinen de intense frugtaromaer. Tilsammen producerede disse terroirer en unik vin. Druerne blev håndhøstet fra midten af februar 2013 til midten af marts 2013, hvor de har opnået optimal modenhed. De håndhøstede druer fragtes til vingården i små kasser, hvorefter de gennemgår endnu en sortering. Druerne fra de forskellige parceller har hver for sig gennemgået gæring, malolaktisk gæring og de første 16 måneders fadlagring i små franske egetræsfade, hvoraf de 85% af disse var nye. Herefter er fadene gennemgået og kun de absolut bedste af disse blev blended, for derefter at fadlagre yderligere 8 måneder. Helt mørkerød farve, med en sort midte. Komplekse aromaer af sorte bærfrugter, frugtkage, tobak, urter og violer. Smagen er fremragende, raffineret, elegant og balanceret. Smagen byder på sorte kirsebær, modne blommer, solbær og hints af krydderier, cedertræ, læder og tobak. En rig og kraftig vin, som dog er behersket. Fadlagringen kan fornemmes, men er perfekt integreret og understøtter frugten flot. Kompleks, lang og rig eftersmag som bare fortsætter i en uendelighed. Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til oksekød, lam, vildt eller modne oste. Giv vinen 1 times luft inden servering. Dette er den absolutte topvin fra Anthonij Rupert, som kun produceres i en yderst begrænset mængde. En helt sublim kompleksitet, balance og behersket kraft i dette vidunder af en rødvin. ANTHONIJ RUBERT

Anthonij Rupert Syrah 2015, Sydafrika

BESKRIVELSE Anthonij Rupert Syrah 2015 Måske den bedste Syrah fra Sydafrika overhovedet Vinen er produceret af 100% Syrah fra udvalgte marker i Franschhoek området i Sydafrika. Vinstokkene er plantet i granit holdig jord, og udbyttet var sølle 8 ton per hektar. Druerne blev håndhøstet i midten af februar 2015. Gæringen er sket i rustfri ståltanke. Den malolaktiske gæring og de 20 måneders lagringen er sket i små franske egetræsfade, hvoraf en del af disse var nye fade. Dyb rød farve. Intense frugtaromaer af sorte bær, hvid peber og hints af røg. Vinen er velsmagende og kraftfuld med nuancer af sorte kirsebær, syrlige blommer, balsamico og lækre fadnoter og peber. Modne tanniner og frisk syre, giver en fløjlsblød og dog, balanceret og saftig vin. Eftersmagen bliver næsten ved uendeligt og åbner op for krydret og mørke noter. Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den til oksekød, lam, modne oste eller til anden juleaften. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering. Denne Anthonij Rupert Syrah er et mesterværk og en af de bedste Syrah du kan opstøve fra Sydafrika overhovedet. Moden, yderst velsmagende. En kraftfuld vin, som er i perfekt balance. ANTHONIJ RUBERT