Côtes du Rhône, Les Bergeronnettes 2021

Vinen fremstår med en mørk-rød farve og intense aromaer af modne kirsebær, hindbær, oliven, lakrids og sydfranske urter. I munden smyger den sig fyldigt og blødt over tungen, mens de bløde tanniner og saftige syre skaber friskhed og balance.

122,-109,95 kr

Andre kiggede også på

Côtes du Rhône Villages, Plan de Dieu 2021

Clos St. Antonins "Plan de Dieu" er en koncentreret og terroirtro Rhône-vin. Vinen står mørk-rød i glasset med osende aromaer af modne hindbær, kirsebær, lakrids, skovbund og krydderier. I munden folder frugten sig dybt og maskulint ud, mens den leg

Biovidis, Côtes du Rhône Valréas Revelation Roches 2018 (v/6stk)

En vin som behøver lidt luft før den begynder at vise sine sande kvaliteter, så store glas og også en tur på karaffel er absolut en god ide. Så begynder den langsomt at åbne op for frugten og snart vil brombær og hindbær finde sammen med friske provencalske krydderurter og sorte oliven i et fascinerende udtryk. Den er krydret, men ikke egentlig voldsom, og de over 15% i alkohol er pakket fint ind i en god aromatisk saftighed.

Domaine Barge, Côtes du Rhône Les Coteaux de Légende Øko 2020 (v/6stk)

En særdeles charmerende meget klassisk Côtes-du-Rhône, der leger kispis med vores opfattelse af nord og syd i Rhône-dalen forstået på den måde at det høje Grenache indhold ikke dominerer udtrykket, og at det relativt lave alkoholindhold leder frem til en slank finesse, som man som regel skal lede efter nede sydpå. Fint med saftig mørk frugt i såvel næsen som munden og dertil et fint lag af krydderier og lakrids, som vidner om et godt druemateriale og et fermt håndelag fra Julien Barge.

Côtes du Rhône Rosé 2022

Vinens lyse, røde farve efterfølges af charmerende aromaer af jordbær, røde kirsebær og røde blomster. I smagen har den god koncentration med en mundvandsdrivende syre og en middellang, forfriskende og afbalanceret finish.