Château Grand Mayne, Saint-Èmilion Grand Cru Classé 2015
95 point, Jeb Dunnuck: "Notes of blackcurrants, plums, chocolate, and lead pencil emerge from the ripe, sexy styled 2015 Château Grand Mayne.
Andre kiggede også på
Château Coutet Sauternes 1er Cru Classé Bordeaux 1997
Druerne høstes manuelt i flere omgange, når de er angrebet af botrytis. Vinifikation og lagring sker i egefade, hvoraf ca. 80% er nye, i 18 måneder. Denne dessertvin er lys, elegant og balanceret med livlig syre, flot mineralitet og sødmefulde noter af lynghonning, hvid fersken, ananas og orangemarmelade. Næsen byder på eksotiske noter af mango, honning, ananas, abrikos, orangeskal, lemoncurd, ingefær, safran og vanilje. I munden er vinen rig, sød og tykflydende med en kraftfuld balance af mineralsk syre. Château Coutet i Barsac producerer knivskarpe, kraftfulde, sprøde og livlige vine. Med 1. cru-status ejer de 38 ha vinmarker med gamle stokke, der har rødder i kalksten og ler, og et mikroklima ideelt for botrytis. Ejendommen, der stammer fra 1200-tallet, begyndte vinproduktion i 1643 og var engang ejet af Lur-Saluces-familien fra Château d’Yquem. Vinmarkerne er beplantet med 75% semillon, 23% sauvignon blanc og resten muscadelle. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle.
Château Langoa Barton, 3. Cru Saint-Julien 2009
Château Quinault L'Enclos, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2018
Decanter, 94 point "This is pretty powerful. Extremely tight dark fruits right now - quite a change in profile from a decade ago, now showing brambled blackberries and cassis, majoring on Cabernet characteristics. Delicious, savoury and sappy, with c