Château Val d'Arenc Bandol Rouge, magnum 2020

Château Val d'Arencs Bandol er en smukt sammensat og kompleks Bandol, som kan nydes nu, men som har potentiale til mange år i kælderen.

559,-495 kr

Andre kiggede også på

Château Lilian Ladouys, Saint-Estèphe, magnum 2016

Lilian Ladouys 2016 åbner med nuancerede og intense aromaer af kirsebær, modne hindbær, viol, krydderier og våde sten, mens den i smagen viser svævende, blød og middelkoncetreret frugt. Syren spræller på tungen, tanninerne står skarpt, og eftersmagen v

Château Cheval Blanc Magnum 1,5l 2020

Chateau Cheval Blanc er et berømt vinslot i Saint-Emilion, kendt for sin høje kvalitet og lange levetid. Ejet af Albert Frère og Bernard Arnault (LVMH) og bestyret af Pierre Lurton, som også bestyrer Château d'Yquem og Château La Tour de Pin. Slottet sender ikke prøver til anmeldere, så vinen anmeldes sjældent før frigivelse. Beliggende i den vestlige del af Saint-Emilion, grænsende op til Pomerol, har jorden et højt grusindhold, hvilket giver optimal dræning. Vinen bliver først drikkeklar efter mindst et årti i kælderen.

Château Romassan Rosé 2022 Domaines Ott, Bandol

Château Romassan ligger i Bandol, Var. Undergrunden består af mergel, sandsten og kalk. Klimaet med sol, varme og kølige vinde fra Middelhavet er ideelt for vindyrkning. Château Romassan har 70 ha vinmarker med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Roséen består af 50-60% Mourvèdre, 20-25% Cinsault, 20-25% Grenache og lidt Syrah, hvilket giver en aromatisk, kompleks og harmonisk vin. Den er blød og frugtrig med toner af citrusfrugter og hvide ferskner, og udvikler hurtigt en struktureret og krydret smag med nuancer af røde bær, klassisk for Bandol rosé. Eftersmagen er vedvarende og harmonisk. Vinen er perfekt til fisk, fjerkræ i sauce, skaldyr eller kalv og bør serveres ved 10-12 grader.

Château Carbonnieux Rouge, Grand Cru Classé Pessac-Léognan 2020

93-95 point: James Suckling: A velvety-textured red with lots of blackberry, black-olive, mushroom and walnut character. Full and dense, but fresh and vivid on the finish. Pretty layers of fruit and tannins. 94 point: Wine Enthusiast: The Perrin fami