Chambolle Musigny 1er Cru Les Sentiers 2019

Chambolle Musigny, Les Sentiers er et mønstereksempel på, hvor unikke, finesserige vine, der kan produceres på dette mikroskopiske og stærkt eftertragtede stykke jord her i Bourgogne.

975,-859 kr

Andre kiggede også på

Pommard 1er Cru 'Les Charmots' 2019

Pommard Les Charmots står med en klar, transparent rød farve og detaljerige, elegante aromaer af jordbær, tranebær, hindbær, blåbær, røde blomster, lakrids, krydderier og skovbund. I smagen smyger den givende, røde frugt sig lagfyldt og alligevel svæve

Lucien Le Moine Chambolle Musigny 1. Cru Les Amoureuses 2020

Lucien Le Moine er en anerkendt Bourgogneproducent, kendt for eksklusive vine. Bag navnet står Rotem og Mounir Saouma, som siden 1999 har skabt sublime vine fra Bourgognes bedste appellationer. Mounir, der kom til Bourgogne i 1995, fik ideen til Lucien Le Moine: at købe topvine og vinificere dem på nye egetræsfade. Den første årgang i 1999 blev en stor succes. Vinene modnes på bundfaldet, hvilket giver dem fedme og karakter. I 2009 opkøbte parret 2 hektar i Châteauneuf-du-Pape, nu udvidet til 3,3 hektar med klassiske druer som Grenache og Syrah. De har også faciliteter i Sérignan-du-Comtat med 9 hektar jord og 11 druesorter, som bruges til Inopia Blanc og Inopia Rouge. For mere information, besøg lucienlemoine.com.

Nuits Saint Georges 1er Cru, Les Charmois 2021

Lucien le Moine Pommard 1er Cru 'Les Grands Epenots' 2021

Lucien le Moine Pommard 1er Cru 'Les Grands Epenots' 2021 Pommard, syd for Beaune, er kendt for sine kraftige og tanninholdige vine, der med alderen udvikler stor finesse. Området har 340 ha vinmarker, hvoraf 115 ha er Premier Cru. Jordbunden består af bløde kalksten, hvilket bidrager til vinens karakter. Moderne vinbønder producerer nu mere delikate og frugtkoncentrerede vine. Lucien le Moine, drevet af Rotem og Mounir Saouma siden 1999, er kendt for kompromisløshed og innovation. Mounir, oprindeligt fra Libanon, studerede ønologi i Montpellier og arbejdede som kældermester i Israel, før han kom til Bourgogne i 1995. Her grundlagde han Lucien le Moine, hvor han køber topvine fra udvalgte producenter og vinificerer dem i sin egen kælder i Beaune på nye egetræsfade.