Chateauneuf du Pape Privilege Øko Château Maucoil

2018 er en økologisk vin lavet på druer fra 70 år gamle vinstokke. Druerne håndplukkes og selekteres nøje. Vinen gæres i åbne kar og modnes 12-18 måneder på franske egefade. Den har en mørk, purpurrød farve med en kompleks duft af modne frugter, krydderier og kaffe. Smagen er harmonisk med frugttoner, mørk animalsk karakter og krydrede toner. Den afrundes med mineralitet og sprøde frugtnuancer. Perfekt til grillretter med vildt, okse, lam eller svinekød samt modne rødskimmeloste. Serveres ved 17-18°C.

499,-379 kr

Andre kiggede også på

Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes, magnum 2022

Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes er en lagfyldt, struktureret og lagringsværdig udgave af en luksus-Châteauneuf, som her i den store og givende årgang 2022 indeholder mere Grenache end vanligt. (85%) Den mørkrøde farve efterfølges af en inte

Châteauneuf-du-Pape, magnum 2022

Clos du Mont-Olivets Châteauneuf-du-Pape er sjældent kendetegnet ved den gumpetunge Châteauneuf-stil, hvilket domænet med denne saftige og yderst tiltalende vin endnu engang beviser.  Duften åbner elegant med givende aromaer af blåbær, hindbær,

Château du Domaine de l'Eglise Pomerol 1982

Château du Domaine de l’Eglise er en vin med 95% Merlot og 5% Cabernet Franc. Gæringen sker i temperaturregulerede tanke, og vinen modnes i 16 måneder på egetræsfade, hvoraf 60% er nye. Duften er kompleks med frugtsødme, klassisk Pomerol velour og charme. Smagen er fyldig og harmonisk efter lidt iltning, med toner af mørke bær, brombær, mørke moreller, skovbund, træ og vanilje. Eftersmagen er blød og lang. Perfekt til vildtretter, grillet kalv, okse, lammekød og modne hvidskimmeloste.

Château du Domaine de l'Eglise Pomerol 1984

Château du Domaine de l’Eglise er en vin med 95% Merlot og 5% Cabernet Franc. Gæringen sker i temperaturregulerede tanke, og vinen modnes i 16 måneder på egetræsfade, hvoraf 60% er nye. Duften er kompleks med frugtsødme, klassisk Pomerol velour og charme. Smagen er fyldig og harmonisk efter lidt iltning, med toner af mørke bær, brombær, mørke moreller, skovbund, træ og vanilje. Eftersmagen er blød og lang. Perfekt til vildtretter, grillet kalv, okse, lammekød og modne hvidskimmeloste.