Château Pedesclaux, 5. Cru Pauillac 2016

James Suckling 95 point "So aromatic with crushed currants, raspberries and blackberries with hints of graphite and lead pencil. Full-bodied and very tight with beautiful tannins and a long, flavorful finish.

625,-559 kr

Andre kiggede også på

Château Cos d'Estournel, 2. Cru Saint-Estèphe 2021

96 point, Decanter:  "This stands out for its structure, subtle power, balance and finesse. Perfumed and softly sweet on the nose, ripe and concentrated, glorious and inviting. Creamy and chalky at the same time, lovely texture and density with

Château Ducru Beaucaillou, 2. Cru, Saint-Julien 2019

100 point: Jeb Dunnuck: The wine of the vintage in Saint-Julien, if not all of the Médoc, the 2019 Château Ducru-Beaucaillou is based on 80% Cabernet Sauvignon and 20% Merlot, aged in 100% new French oak, that hit a natural alcohol of 14.2% with a mo

Château Palmer, Margaux, 3.Cru Classé 2018

Château Palmer 2008 er en af de bedste årgange ifølge Robert Parker. Vinen har en dyb lilla farve og rige noter af stegt kød, brombær, creme de cassis, toast, røg og kamfer. Den består af 53% Cabernet Sauvignon og 47% Merlot, og kun 50% af produktionen blev brugt til denne årgang. Vinen er fyldig med sødere tanniner og forventes at være moden mellem 2008 og 2030. Château Palmer, etableret i 1814 af den engelske general Charles Palmer, er kendt for at konkurrere med Château Margaux. Siden 1960'erne har de produceret vine af høj kvalitet, og med Thomas Duroux som manager siden 2006, er kvaliteten yderligere forbedret. Siden 2008 har Château Palmer været fuldt omlagt til biodynamisk produktion og blev certificeret i 2017. De har overgået mange andre topvine i Bordeaux og er kendt for deres maskuline og lagringsværdige vine.

Château Rauzan Gassies, 2. Cru Margaux 2018

93-95 point: The Wine Advocate (Lisa Perotti-Brown): "Medium to deep garnet-purple colored, the 2018 Rauzan-Gassies rocks up with flamboyant notions of kirsch, blackberry preserves, warm cassis and Chinese five spice with touches of black tea, red ro