Château Saint Pierre, 4. Cru Saint-Julien 2016

James Suckling 96 point "This is fantastic, offering lots of fresh tobacco and blackcurrants and undertones of hazelnuts and chocolate. Full-bodied with firm and chewy tannins, yet ever so polished and refined. One of the most structured St.

865,-779 kr

Andre kiggede også på

Château Grand Mayne, Saint-Èmilion Grand Cru Classé 2015

95 point, Jeb Dunnuck: "Notes of blackcurrants, plums, chocolate, and lead pencil emerge from the ripe, sexy styled 2015 Château Grand Mayne. This full-bodied, opulent, beautifully concentrated 2015 hits the palate with loads of fruit and textu

Château Quinault L'Enclos, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2018

Decanter, 94 point "This is pretty powerful. Extremely tight dark fruits right now - quite a change in profile from a decade ago, now showing brambled blackberries and cassis, majoring on Cabernet characteristics. Delicious, savoury and sappy, with c

Château Margaux, 1. Cru Classé 2008

Château Margaux er en af Bordeauxs mest prestigefyldte vine, kendt for sin høje kvalitet og 1. Cru klassifikation. Thomas Jefferson beskrev den i 1787 som en af de bedste vine, han nogensinde havde smagt. Efter en turbulent historie blev slottet i 1977 købt af André Mentzelopoulos, som genoprettede vinens kvalitet. Markerne er beplantet med 75% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot og 5% Petit Verdot og Cabernet Franc, med vinstokke på gennemsnitligt 35 år. Vinen har en kompleks smag af letkrydret solbær, vanille og violer, og kan lagres i mindst 30 år i de bedste årgange. En vin, der bør opleves!

Château Grand-Puy-Lacoste 2017 - 5. Cru Classé - Pauillac

Château Grand-Puy-Lacoste 2017 - 5. Cru Classé - Pauillac Klassificeret som en Fifth Growth i 1855, har Château Grand-Puy-Lacoste længe været anerkendt som en overpræsterende ejendom. Borie-familien har produceret en vidunderlig 2017-vin med masser af rige sorte frugtaromaer samt krydrede noter af cedertræ, nellike og tobak. Cabernet Sauvignon dominerer med 80% af blandingen, suppleret af saftig Merlot. Smagen er silkeagtig med fine, velintegrerede tanniner og forfriskende syre. Dekanter i en time og server med lammesteg eller en fyldig grøntsagsgryde.