Fenocchio Renato Barbaresco Rombone 2018

500 kr

Andre kiggede også på

Renato Fenocchio, Barbaresco Rombone 2016 (v/6stk)

En charmerende dejlig aromatisk Barbaresco. Blidt blomstrende med fascinerende associationer til kirsebær, jordbær, anis, nelliker, kandiseret appelsinskal og svampet skovbund. Derpå meget overbevisende i munden, hvor letsindig lethed og usædvanligt dubde mødes. En barbaresco i en moderne stil hvor fadet kun får lov til at spille 2. violin.

Fenocchio Renato Barbaresco Rombone 2018

Renato Fenocchio, Barbaresco Basarin 2015 (v/6stk)

Det er en vin hvor fadet og frugten indledningsvis virkelig er i nærkamp. I starten meget vaniljerig og domineret af aromaerne fra fadede til en kant, hvor man lige når at tænke, at den er over done. Ved brug af store glas og tålmodighed vil den på mirakuløsvis forvandle sig. Efterhånden mere og mere subtil med masser af mørk saftig frugt og pikant parfume på den helt rigtige bund af lakrids og tjæret tovværk og pibetobak.Rig og rank og stadig med markante tanniner som bidrager med flot længde.

Renato Fenocchio, Barbaresco Starderi 2016 (v/6stk)

En intens subtil stadig ungdommelig Barbaresco, som med fordel kan dekanteres inden den skal nydes. En flot klassisk Nebbiolo hvor fadet taktfuldt forbliver i baggrunden, mens hyldebær, blåbær og brombær langsomt kommer til live for til sidst for at levere en blændende aromaspil sammen med falmende roser, mandler, lakrids, tjæret tovværk og tobak. På en gang rig og rank og med smukt modnede tanniner, som bringer en flot længde til vinen.