Ferragu Valpolicella Superiore 2018
Denne Valpolicella Superiore vin er en klasse for sig og overgår mange Amaroner. Den fremstilles af Corvina, Corvinone og Rondinella druer, der dyrkes på 2,5 hektar vinmarker i en højde af 250 meter. Vinstokkene er mellem 15 og 20 år gamle og giver kun 800 gram druer per plante. Druerne plukkes manuelt i oktober og gennemgår en tørringsproces på 30 dage. Efterfølgende lagres vinen i 24 måneder på amerikanske egetræsfade og modnes yderligere 6 måneder på flaske. Den årlige produktion er begrænset til 20. 000 flasker. Vinen præsenterer sig med en dyb rubinrød farve og byder på aromaer af modne mørke frugter, vanilje, krydderier og rosin. Den er fyldig og har en struktureret krop med en vedvarende eftersmag. For den bedste oplevelse, serveres vinen ved 16-17 grader og bør dekanteres i 2-3 timer. Den er ideel til simreretter, oksekød, vildt, modne oste og juleand.