“Igino” Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2017

BESKRIVELSE “Igino” Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2017 Intens, varm og med tydelige tanniner. Ren og afbalanceret i smagen med en varm let krydret eftersmag. Igino er en varm, krydret og lunefuld rødvin med kraftige tanniner og en dyb smag. Opkaldt efter grundliggeren af Fasoli vingården, Igino Fasoli. Som en hyldest til sammenholdet og den styrke og store personlighed han besad. Igino har en let krydret aroma med noter af blommer, sort pepper og krydderier. Smagen er intens og varm med en kraftig eftersmag.

499 kr

Andre kiggede også på

Fasoli Gino IGINO Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2015

Druerne tørres i specialbakker i minimum 100 dage, hvorefter de ligger i barrique (egetræsfad på 225 liter) i 24 måneder. Druerne høstes manuelt for at vælge de bedst egnede klaser, der efterfølgende ligges i specialbakker og placeres på et koldt sted for

“Igino” Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2017

BESKRIVELSE “Igino” Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2017 Intens, varm og med tydelige tanniner. Ren og afbalanceret i smagen med en varm let krydret eftersmag. Igino er en varm, krydret og lunefuld rødvin med kraftige tanniner og en dyb smag. Opkaldt efter grundliggeren af Fasoli vingården, Igino Fasoli. Som en hyldest til sammenholdet og den styrke og store personlighed han besad. Igino har en let krydret aroma med noter af blommer, sort pepper og krydderier. Smagen er intens og varm med en kraftig eftersmag.   Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Carpineto Farnito Cabernet Sauvignon IGT 2016

BESKRIVELSE Denne vin er lavet på 100% Cabernet Sauvignon. Druerne er høstet fra to af Carpinetos ejendomme (de ejer i alt fem i Toscana). Fra Gaville nær Firenze og fra Montepulciano nær Siena. Druerne til vinen kommer fra marker, der kun er foreholdt topvine. Druerne fra hver vinmark gærer individuelt, med skallerne, i 10-15 dage ved en kontrolleret temperatur på mellem 25 og 29 grader. I foråret – når den malolaktiske gæring er fuldendt, lagres vinene separat i små egetræsfade, indtil den følgende januar. Herefter kommer vinen på flaske, og lagrer yderligere 8 måneder, inden den frigives til salg. Farven er rubinrød med orange refleksioner. Duften er ren og intens, og byder på komplekse elementer af krydderier, lakrids, vanilje, og kirsebær. Smagen er stor, kompakt, og rig på nuancer. De elegante tanniner giver vinen en flot struktur, og en vedvarende afslutning. Dekanter gerne vinen, og server den ved 18-20 grader. Stege, vildt, og faste oste går fabelagtigt godt til vinen! "Supertoscaner" – et innovativt begreb, der hentyder til vine som ikke følger de oprindelige krav til en Toscana-vin. Begrebet stammer tilbage fra 1970’erne og blev opfundet for at højne kvaliteterne. Tignanello og Sassicaia er de mest prominente af disse. Typisk for vinene er at der benyttes Cabernet Sauvignon. Carpineto: I 1967 skabte Giovanni Carlo Sacchet og Antonio Mario Zaccheo, Carpineto. De havde de primære mål at revolutionere vindyrkning, samt producere en Chianti Classico af så høj kvalitet, at den ville blive internationalt berømt. De to vinfanatikere så et stort uudnyttet potentiale i det toskanske landskab, og med deres knivskarpe sans for innovation, og forståelse for såkaldt ”cutting edge technology” – som kort fortalt kan oversættes til den førende teknologi indenfor IT, enheder, teknikker og udvikling – lykkedes det dem at gøre virkelighed ud af deres drømme. Carpineto er en international succes, og vinene sælges i over 70 lande.  Intensiteten, integriteten og konsistensen, har givet dem et solidt omdømme blandt forbrugere og anmeldere. Carpinetos vine, specielt de lagrede røde, har høstet et utal af priser og anerkendelser, gennem årene. Til stadighed eksperimenterer Giovanni og Antonio med vinene, som de innovative pionerer de er. Decanter World Wine Award - SØLV og 90 POINT Serveres ved 15-17 gr. til Smagfulde oste, bøffer, vildt samt lidt tunge retter