Mauro Sebaste Barolo DOCG Cerretta 2016

BESKRIVELSE Barolo 2016  er en fest. Det er længe siden vi har smagt så fantastisk en Barolo årgang – som er klar til at nyde allerede nu i 2020 – men som helt sikkert vil udvikle sig og blive endnu bedre ved at blive gemt i yderligere 5 – 10 år. Den burde først toppe i 2028 eller senere. Eksperterne er heller ikke i tvivl – se bare her de flotte scores: Barolo Cerretta 2016 James Suckling – 94 Intravino – 92 Rick Thompson – 94 Forbes – Excellent Barolo Tresuri 2016 Decanter – 97 points James Suckling – 94 Intravino – 95 Rick Thompson – 95 Forbes – Outstanding Vinum – 17,50 Cerretta er en vigtig CRU af Barolo. Vinmarken er beliggende i landsbyen Serralunga d’Alba. Vinen lagres i 1600 liter franske egetræ og i nogle små 400 liters tønder i 36 måneder, herefter mindst 6 måneder, før de introduceres på markedet. Farven er Rubinrød Intense med orange refleksioner. Næsen har aromaer og hints af tørrede roser  hvilket gør den ekstremt harmonisk og komplet. Smag – Elegant og vedholdende, rigtigt smukt afbalanceret. Den har fremragende tanniner, som gør det muligt at lagre vinen i lang tid fra 15 til 20 år. Det er en Barolo, der afspejler den mest typiske virtuositet og aristokrati i denne vin – EN TOP VIN.

399 kr

Andre kiggede også på

Barolo DOCG 2017 Mauro Marengo

Fra Nebbiolo druen, her kommer kongen af Langhe -vine. Barolo er vinens kongen med sin kaliber og elegance . den lader dig vente, men ventetiden er det værd. Etiketten viser en røllikeblomst, en plante, der vokser spontant på skråningerne af den bakke, hv

Mauro Sebaste Barolo Riserva DOCG Ghé 2015

BESKRIVELSE Denne Barolo er KUN produceret i ekstraordinære år.  Vingården der historisk kaldes “Ghè”; ligger i Serralunga d’Alba landsby. Vinen lagres i 400 liter franske egetræsfade i ca. 30 måneder. Aftapning efter lagring i beholderen forbliver vinen i flasken i mindst 30 måneder, før den sendes på markedet og får navnet “Riserva”. Farven er intens rubinrød. Næsen fuld, intens, med en krydret næse, læder og tobak. Delikat duftende med roser og violer, der viser en stor aromatisk kompleksitet. Smagen, Fløjlsagtig, meget tør, kraftig og vedholdende Barolo der vil imponere enhver Barolo elsker. Serveres til Vildt, rødt kød og modne oste ved 15-17 grader

Mauro Sebaste Barolo DOCG Cerretta 2016

BESKRIVELSE Barolo 2016  er en fest. Det er længe siden vi har smagt så fantastisk en Barolo årgang – som er klar til at nyde allerede nu i 2020 – men som helt sikkert vil udvikle sig og blive endnu bedre ved at blive gemt i yderligere 5 – 10 år. Den burde først toppe i 2028 eller senere. Eksperterne er heller ikke i tvivl – se bare her de flotte scores: Barolo Cerretta 2016 James Suckling – 94 Intravino – 92 Rick Thompson – 94 Forbes – Excellent Barolo Tresuri 2016 Decanter – 97 points James Suckling – 94 Intravino – 95 Rick Thompson – 95 Forbes – Outstanding Vinum – 17,50 Cerretta er en vigtig CRU af Barolo. Vinmarken er beliggende i landsbyen Serralunga d’Alba. Vinen lagres i 1600 liter franske egetræ og i nogle små 400 liters tønder i 36 måneder, herefter mindst 6 måneder, før de introduceres på markedet. Farven er Rubinrød Intense med orange refleksioner. Næsen har aromaer og hints af tørrede roser  hvilket gør den ekstremt harmonisk og komplet. Smag – Elegant og vedholdende, rigtigt smukt afbalanceret. Den har fremragende tanniner, som gør det muligt at lagre vinen i lang tid fra 15 til 20 år. Det er en Barolo, der afspejler den mest typiske virtuositet og aristokrati i denne vin – EN TOP VIN.

Mauro Sebaste Barolo DOCG Trésüri 2016

BESKRIVELSE Druerne her kommer fra tre forskellige marker i Barolo-distriktet. Vinen har ligget 36 mdr. på egetræsfade Overraskende bløde tanniner allerede, men masser af kraft fra nebbiolodruen. En fantastisk vin til fx rødt kød el. vildt. Kan sagtens drikkes nu, men kan lagres mange årtier, hvis man kan holde fingrene fra den. Det perfekte match til smagfulde grillet oksekød, vildt el. lign. Er også et godt match til lagrede oste. Mauro Sebaste driver sammen med sin kone Maria Teresa en skøn vingård i hjertet af Barolo-distriktet i Piemonte. Han fremstiller hvert år ca. 150.000 fl. vin fra sine ca. 20 hektar vinmarker. Vinene spænder fra top Barolo-vine over vin på Barbera og hvide lokale druer som Arneis m.fl. Alle har dog samme høje kvalitet!