Vosne-Romanée 1er Cru Les Suchots 2018

Violot-Guillemards Vosne-Romanée, Les Suchots er en smuk og uhyre elegant Premier Cru, der brillerer med både fløjlsblød fylde og saftig charme.

1395,-1250 kr

Andre kiggede også på

Chablis 1er Cru, Fourchaume 'Les Vaupulans' 2022

Les Vaupulans er et brag af en Chablis fra denne ærke-økologiske producent, der med hastige skridt nærmer sig toppen af Chablis.  Vaupulans er som altid mere fedmefyldt og cremet i frugten end den almindelige Fourchaume Premier Cru, som forekom

Chablis 1er Cru, Fourchaume 'Les Côtes de Fontenay' 2022

Côtes de Fontenay er en stor, sprød og nærmest flintet Chablis. Vinens klare, strågule farve efterfølges af intense, stenede aromaer af citrus, æbler, krudt, kalk og røg. I munden folder den sig smukt ud med tilsvarende intensitet.&#

Gevrey Chambertin 1er Cru Les Champeaux 2021

Tortochots Gevrey Chambertin Champeaux er en givende og stenet udgave af en Gevrey Chambertin. Vinen åbner med charmerende aromaer af knuste ribs, jordbær, skovbund, lakrids og våde sten. I smagen er det en overdådig og rank Gevrey med givende

Lupé-CholetVosne-Romanée 1er Cru

Lupé-Cholet og moderselskabet Albert Bichot ejer en lille parcel på 0,132 ha på 1. Cru-vinmarken "Les Rouges du Dessus" i Vosne-Romanée. Jorden er let, mørkebrun og kalkholdig med god dræning. Vinificeringen følger klassiske Bourgogne-metoder: håndplukning, hurtig transport til kælderen og afstilkning af 85-100% af druerne. Gæringen foregår i åbne, koniske trækar med temperaturregulering og daglige omrøringer. Efter skånsom presning modnes vinen i 15-18 måneder på 228 l. fade (20-40% nye) af egetræ fra Tronçais, Nevers og Vosges. Løbende omrøringer sikrer en god stimulering af bundfaldet, hvilket giver vinen mere karakter og friskhed. Vinen filtreres let inden aftapning. Vosne-Romanée 1. Cru "Les Rouges du Dessus" fra Lupé-Cholet har en mørk, rubinrød farve og en intens, aromatisk duft med nuancer af blåbær og vilde brombær. Smagen er udviklet med god kødfuldhed og balance mellem fylde, struktur og elegance. Den slutter harmonisk med en let krydret stil og god tannin til yderligere modning. Serveres til okse- eller kalvekød, vildt eller ikke alt for kraftige oste.