Zeni Corvar IGT Rosso Veronese 2018
har en dyb rubinrød farve med granatrøde nuancer. Den har en bouquet af modne røde bær, søde krydderier og vanilje. Smagen er fløjlsagtig med harmonisk kompleksitet. Anbefales til rødt kød, braiseret kød, vildt, and, cremede og faste oste eller som hyggevin. Serveres ved 16-18 grader og bør iltes mindst en halv time før servering. Vinen kommer fra Verona og er lavet af 50 % Corvina Grossa og 50 % Cabernet Sauvignon, håndhøstet ved optimal modenhed. Druerne tørres til rosiner før traditionel gæring og 2-3 ugers modning. Lagret 12-18 måneder på franske egetræsfade.
Andre kiggede også på
Zeni Corvar IGT Rosso Veronese 2018
har en dyb rubinrød farve med granatrøde nuancer. Den har en bouquet af modne røde bær, søde krydderier og vanilje. Smagen er fløjlsagtig med harmonisk kompleksitet. Anbefales til rødt kød, braiseret kød, vildt, and, cremede og faste oste eller som hyggevin. Serveres ved 16-18 grader og bør iltes mindst en halv time før servering. Vinen kommer fra Verona og er lavet af 50 % Corvina Grossa og 50 % Cabernet Sauvignon, håndhøstet ved optimal modenhed. Druerne tørres til rosiner før traditionel gæring og 2-3 ugers modning. Lagret 12-18 måneder på franske egetræsfade.
Zeni Cruino IGT Rosso Veronese 2018
Zeni Cruino IGT Rosso Veronese 2018 Cruino er en vin fra Verona, lavet på Corvina-druer og lagret på franske barriques. Druerne håndhøstes og tørres i 2 måneder, hvilket giver en intens smag. Vinen har 16 % alkohol og lagres i 14 måneder, hvilket giver struktur og power. Cruino har en dybrød farve med duft af tørret frugt, svesker, rosiner, blommer, mørke kirsebær og kaffe. Smagen byder på mørke skovbær, lakrids, kaffe og vanilje. Eftersmagen er silkeblød med en syre, der giver struktur og elegance. Serveres til grillet kød, fjerkræ, svin eller simreretter. Ost kan også prøves. Drikkes ved 14 grader.