Château Arnaude Rosé, Provence 2023

Dragende lys ferskenfarve med indbydende noter af jordbær, solbær, grapefrugt. Smagen viser en flot afstemt syre og spejler duften på smukkeste vis. Vinen afsluttes med en let bitter finish, der gør denne rosé ekstremt madvenlig.

175,-129 kr

Andre kiggede også på

Château Romassan Rosé 2022 Domaines Ott, Bandol

Château Romassan ligger i Bandol, Var. Undergrunden består af mergel, sandsten og kalk. Klimaet med sol, varme og kølige vinde fra Middelhavet er ideelt for vindyrkning. Château Romassan har 70 ha vinmarker med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Roséen består af 50-60% Mourvèdre, 20-25% Cinsault, 20-25% Grenache og lidt Syrah, hvilket giver en aromatisk, kompleks og harmonisk vin. Den er blød og frugtrig med toner af citrusfrugter og hvide ferskner, og udvikler hurtigt en struktureret og krydret smag med nuancer af røde bær, klassisk for Bandol rosé. Eftersmagen er vedvarende og harmonisk. Vinen er perfekt til fisk, fjerkræ i sauce, skaldyr eller kalv og bør serveres ved 10-12 grader.

Château Arnaude Rosé, Provence 2023

Dragende lys ferskenfarve med indbydende noter af jordbær, solbær, grapefrugt. Smagen viser en flot afstemt syre og spejler duften på smukkeste vis. Vinen afsluttes med en let bitter finish, der gør denne rosé ekstremt madvenlig.

Château Arnaude Rosé, Provence 2022

Dragende lys ferskenfarve med indbydende noter af jordbær, solbær, grapefrugt. Smagen viser en flot afstemt syre og spejler duften på smukkeste vis. Vinen afsluttes med en let bitter finish, der gør denne rosé ekstremt madvenlig.

Château Romassan Rosé 2021 Domaines Ott, Bandol

Château Romassan ligger i Bandol, Var. Undergrunden består af mergel, sandsten og kalk. Klimaet med sol, varme og kølige vinde fra Middelhavet er ideelt for vindyrkning. Château Romassan har 70 ha vinmarker med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Roséen består af 50-60% Mourvèdre, 20-25% Cinsault, 20-25% Grenache og lidt Syrah, hvilket giver en aromatisk, kompleks og harmonisk vin. Den er blød og frugtrig med toner af citrusfrugter og hvide ferskner, og udvikler hurtigt en struktureret og krydret smag med nuancer af røde bær, klassisk for Bandol rosé. Eftersmagen er vedvarende og harmonisk. Vinen er perfekt til fisk, fjerkræ i sauce, skaldyr eller kalv og bør serveres ved 10-12 grader.