Château Romassan Rosé 2021 Domaines Ott, Bandol

Château Romassan ligger i Bandol, Var. Undergrunden består af mergel, sandsten og kalk. Klimaet med sol, varme og kølige vinde fra Middelhavet er ideelt for vindyrkning. Château Romassan har 70 ha vinmarker med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Roséen består af 50-60% Mourvèdre, 20-25% Cinsault, 20-25% Grenache og lidt Syrah, hvilket giver en aromatisk, kompleks og harmonisk vin. Den er blød og frugtrig med toner af citrusfrugter og hvide ferskner, og udvikler hurtigt en struktureret og krydret smag med nuancer af røde bær, klassisk for Bandol rosé. Eftersmagen er vedvarende og harmonisk. Vinen er perfekt til fisk, fjerkræ i sauce, skaldyr eller kalv og bør serveres ved 10-12 grader.

289 kr

Andre kiggede også på

Château Val d'Arenc Bandol Rouge 2020

Château Val d'Arencs Bandol er en smukt sammensat og kompleks Bandol, som kan nydes nu, men som har potentiale til mange år i kælderen. Vinen fremstår mørkrød i farven med givende, elegante aromaer af sorte kirsebær, hindbær, blommer, lakrids,

Château Val d'Arenc Bandol Rouge 2021

Château de Lisennes Bulles de Lisennes Crémant de Bordeaux Rosé NV

Château Lisennes drives i dag af 12. generation Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima. Foråret kommer tidligt, somrene er varme og vintrene milde, hvilket

Château Romassan Rosé 2022 Domaines Ott, Bandol

Château Romassan ligger i Bandol, Var. Undergrunden består af mergel, sandsten og kalk. Klimaet med sol, varme og kølige vinde fra Middelhavet er ideelt for vindyrkning. Château Romassan har 70 ha vinmarker med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Roséen består af 50-60% Mourvèdre, 20-25% Cinsault, 20-25% Grenache og lidt Syrah, hvilket giver en aromatisk, kompleks og harmonisk vin. Den er blød og frugtrig med toner af citrusfrugter og hvide ferskner, og udvikler hurtigt en struktureret og krydret smag med nuancer af røde bær, klassisk for Bandol rosé. Eftersmagen er vedvarende og harmonisk. Vinen er perfekt til fisk, fjerkræ i sauce, skaldyr eller kalv og bør serveres ved 10-12 grader.