Jean Vesselle Demi-Sec Champagne

Jean Vesselle Demi-Sec Champagne Jean Vesselle producerer årligt ca. 80. 000 flasker champagne i Bouzy, kendt for kvalitets Pinot Noir. Familien er dygtige "Récoltants-manipulants" og vinificerer deres egne druer. Firmaet, ledet af Delphine Vesselle, har 11 ha vinmarker med 90% Pinot Noir og 10% Chardonnay. Champagnedistriktet ligger i Nordfrankrig, ca. 150 km nordøst for Paris, og dækker Marne, Aube og få marker i Aisne, Seine-et-Marne og Haute-Marne. Kvaliteten afhænger af kalkindholdet i undergrunden og klimatiske forhold. Jean Vesselle Demi Sec Champagne består af 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay fra 30-40 år gamle vinstokke. Vinen gæres på flaske i 2 ½-3 år og doseres med 35 g sukker/liter. Den har høj frugtsødme, god struktur og friskhed med toner af tørrede figner, abrikoser, honning og ristet brød. Perfekt til receptioner eller ikke alt for søde desserter som frugtsalat, frugttærte eller sorbet.

349 kr

Andre kiggede også på

Jean Vesselle Demi-Sec Champagne

Jean Vesselle Demi-Sec Champagne Jean Vesselle producerer årligt ca. 80.000 flasker champagne i Bouzy, kendt for kvalitets Pinot Noir. Familien er dygtige "Récoltants-manipulants" og vinificerer deres egne druer. Firmaet, ledet af Delphine Vesselle, har 11 ha vinmarker med 90% Pinot Noir og 10% Chardonnay. Champagnedistriktet ligger i Nordfrankrig, ca. 150 km nordøst for Paris, og dækker Marne, Aube og få marker i Aisne, Seine-et-Marne og Haute-Marne. Kvaliteten afhænger af kalkindholdet i undergrunden og klimatiske forhold. Jean Vesselle Demi Sec Champagne består af 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay fra 30-40 år gamle vinstokke. Vinen gæres på flaske i 2 ½-3 år og doseres med 35 g sukker/liter. Den har høj frugtsødme, god struktur og friskhed med toner af tørrede figner, abrikoser, honning og ristet brød. Perfekt til receptioner eller ikke alt for søde desserter som frugtsalat, frugttærte eller sorbet.

Jean Vesselle Demi Sec Rose Cuvee Friandise

Jean Vesselle Demi Sec Rosé Cuvée Friandise Jean Vesselle producerer årligt ca. 80.000 flasker champagne. Familien Vesselle, beliggende i Bouzy, er kendt for deres dygtighed som "Récoltants-manipulants", hvor de selv vinificerer deres druer. De 11 hektar vinmarker er beplantet med 90% Pinot Noir og 10% Chardonnay. Champagnedistriktet, beliggende i Nordfrankrig, er kendt for sin høje kvalitet, som varierer afhængigt af kalkindholdet i undergrunden og klimatiske forhold. Jean Vesselle Cuvée Friandise er en sød roséchampagne med karakteristiske træk fra Pinot Noir. Navnet "Friandise" betyder sødme, hvilket passer godt til denne halvtørre champagne med frugtsødme, friskhed og et let bid. Den lagres 2-3 år i kældrene, før den frigives, og er perfekt som ledsager til dessert.

Carole Noizet Champagne Demi-Sec

Champagne Carole Noizet er en fremadstormende vinmager, kendt for deres prisvindende cuvees. Noizet-familien har dyrket vin i tre generationer og er uafhængige vigneroner i Champagne. Cuvée Selection fra Maison Carole Noizet har fået 2 stjerner i Hachette-guiden. Denne unikke blanding består af 50 % Chardonnay for friskhed, 30 % Meunier for frugt og 20 % Pinot for finesse. Denne champagne er ideel som aperitif og til forretter. Nyd den med vennerne og afslut dagen på bedste vis.

Oeil De Perdrix Champagne Jean Vesselle, Bouzy

Oeil De Perdrix Champagne Jean Vesselle, Bouzy Jean Vesselle producerer årligt ca. 80.000 flasker champagne og er kendt som en dygtig "Récoltant-manipulant", der selv vinificerer sine druer. Beliggende i Bouzy, et område berømt for kvalitets Pinot Noir, har firmaet en lang historie med vinproduktion. Efter første verdenskrig blev vinmarkerne genopbygget, og Jean Vesselles bedstefar begyndte at lave champagne. Jean Vesselle besluttede senere at bruge hele drueproduktionen til champagne. I dag drives firmaet af datteren Delphine Vesselle, og de 11 ha. vinmarker er beplantet med 90% Pinot Noir og 10% Chardonnay. Champagnedistriktet, beliggende i Nordfrankrig, er kendt for sin varierende kvalitet afhængig af undergrund og klima. Oeil de Perdrix har en unik grå-rosé farve, skabt ved at knuse Pinot Noir druer, så skindet afgiver farve til mosten. Denne champagne er lavet udelukkende på Pinot Noir fra de bedste parceller, hvilket giver en intens og kødfuld karakter. Den er tør, elegant og har en frugtagtig bouquet.