Château Malartic Lagravière Blanc, Pessac-Leognan 2017

96 point | James Suckling: "Attractive, fresh-lemon and grassy nuances with wild herbs and slightly flinty elements, too. The palate has such intense and fresh acidity. Fine lemons and limes and a thrillingly dry, long finish.

695,-615 kr

Andre kiggede også på

Château La Mission Haut Brion, Pessac-Léognan 2015

La Mission Haut Brion er her i den store årgang 2015 en dyb og koncentreret udgave af en Bordeaux-vin, der nærmest grænser til det udødelige. Vinen fremstår med indsmigrende og dog ungdommelige aromaer med hindbær, brombær, blomster, cedertræ, jern og

Château Olivier, Pessac-Léognan Cru Grand Classé Blanc 2020

93 point | Decanter: Good quality, with lilting acidities. Seems to have stepped away from the slate-heavy slightly reductive style of Olivier in recent years (I may be in the minority to miss it), showcasing fleshy citrus and lemongrass flavours, cut th

Château Reynier, Bordeaux Blanc 2022

Hvid Bordeaux står mildt sagt noget i skyggen af områdets mere berømte rødvine, hvilket er en skam. For hvid Bordeaux kan noget andet - og ofte til helt andre priser. Vinen står med en stågul farve og klare, elegante aromaer af hvide blomster, grape, g

Château Carbonnieux Pessac-Léognan 2013

er en klassisk Bordeaux-vin fra en af de ældste vingårde i området. Vinen har en mørk rubinrød farve og en aromatisk bouquet af solbær, violer og mineralske nuancer. Smagen er frisk og saftig med noter af frugt, grapefrugt, jordbærsyltetøj og sorte kirsebær. Finishen er lang og stabil. Vinen er lagret på franske egetræsfade i 15-18 måneder. Château Carbonnieux har et gennemsnit på 4 stjerner på Vivino baseret på 40.000 anmeldelser. På de 50 hektar, der bruges til rødvin, repræsenterer Cabernet Sauvignon 60% af druerne, Merlot 30%, og resten består af Cabernet Franc, Petit Verdot og Carmenère. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 27 år. Domaine Carbonnieux er en historisk vingård med rødder tilbage til det 13. århundrede. Rødvinene herfra har udviklet sig markant i det seneste årti og tilbyder en intens bordeaux farve med rige aromaer af frugt og kompleks smag. Det anbefales at dekantere vinen en halv time før servering ved omkring 18 grader.