Domaine Morey-Coffinet Saint-Romain Sous le Château 2019

Domaine Morey-Coffinet, beliggende i Chassagne-Montrachet, dækker 8,5 hektar. Vingården er en fusion af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, inklusive premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, samt parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

449 kr

Andre kiggede også på

Château Canon, Saint-Èmilion 1er Grand Cru Classé 2016

Robert Parker - Wine Advocate 98+ point "Composed of 74% Merlot and 26% Cabernet Franc and aged for 18 months in 70% new French barriques, the 2016 Canon is medium to deep garnet-purple in color, andWOWit opens with the most stunning perfume of viole

Château Ormes de Pez, Cru Bourgeois, Saint Estèphe 2021

93 point, Wine Enthusiast:  "Ripe black-currant aromas and a smoky edge from tannins are lifted onto the wine's nutmeg spice and toast. They go along with the dense black fruits that are powerful and structured. Drink from 2027. Roger Voss"&#1

Château Grand Mayne, Saint-Èmilion Grand Cru Classé 2015

95 point, Jeb Dunnuck: "Notes of blackcurrants, plums, chocolate, and lead pencil emerge from the ripe, sexy styled 2015 Château Grand Mayne. This full-bodied, opulent, beautifully concentrated 2015 hits the palate with loads of fruit and textu

Château du Domaine de l'Eglise Pomerol 1982

Château du Domaine de l’Eglise er en vin med 95% Merlot og 5% Cabernet Franc. Gæringen sker i temperaturregulerede tanke, og vinen modnes i 16 måneder på egetræsfade, hvoraf 60% er nye. Duften er kompleks med frugtsødme, klassisk Pomerol velour og charme. Smagen er fyldig og harmonisk efter lidt iltning, med toner af mørke bær, brombær, mørke moreller, skovbund, træ og vanilje. Eftersmagen er blød og lang. Perfekt til vildtretter, grillet kalv, okse, lammekød og modne hvidskimmeloste.