Maison Morey Coffinet - Saint Aubin 1er Cru - Les Frionnes 2019

Saint-Aubin Premier Cru Les Frionnes er en Chardonnay-vin, lagret i 10 måneder på egetræsfade, hvoraf 30% er nye. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, med premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets. Der er også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

549 kr

Andre kiggede også på

Chablis 1er Cru, Fourchaume 'Les Vaupulans' 2022

Les Vaupulans er et brag af en Chablis fra denne ærke-økologiske producent, der med hastige skridt nærmer sig toppen af Chablis.  Vaupulans er som altid mere fedmefyldt og cremet i frugten end den almindelige Fourchaume Premier Cru, som forekom

Morey Coffinet Corton Charlemagne Grand Cru 2018

Corton-Charlemagne er en fyldig og intens vin med imponerende volumen. Den byder på smagsnoter af citruscreme, nougatine, kanel og vild honning. Denne vin ældes godt i over et årti. Domaine Morey-Coffinet, beliggende i Chassagne-Montrachet, er en 8,5 hektar stor vingård, skabt af Marc Morey og Fernand Coffinet. Vinmarkerne findes i Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og vinen lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Château Troplong Mondot, Saint-Èmilion 1er Grand Cru Classé 2020

99-100 point | James Suckling: This has superb depth and intensity with very fine tannins that draw you down. So much black fruit, together with black pepper and salt. Extremely well crafted. Vertical and deep. Chalky and salty with black chocolate.&

Saint Aubin 1er Cru Champlots 2020

er en kraftfuld og kompleks vin med noter af saftig fersken, modne æbler og en subtil antydning af vanilje fra fadlagringen. Smagen er fyldig med en moden frugtprofil og en ren afslutning. Perfekt til ovnbagt fisk eller lyst kød. Charmois-marken i Saint-Aubin, tæt på Chassagne-Montrachet, har vinstokke over 35 år gamle, dyrket bæredygtigt. Druerne modnes fuldt ud takket være god soleksponering. Efter håndhøst presses druerne straks, gæres og lagres i 8 måneder på egetræsfade, hvoraf 20% er nye.