Rochioli Estate Sauvignon Blanc 2021

Rochioli Sauvignon Blanc åbner med intense og indsmigrende aromaer af æbler, citrus, stikkelsbær, grøn ananas, hvide blomster, krudt og flint.

395,-350 kr

Andre kiggede også på

Rochioli Estate Sauvignon Blanc 2021

Rochioli Sauvignon Blanc åbner med intense og indsmigrende aromaer af æbler, citrus, stikkelsbær, grøn ananas, hvide blomster, krudt og flint. I munden smyger frugten sig fyldigt og blødt over tungen, før den sprøde syre på legende vis får mundvandet t

Palliser Estate, Sauvignon Blanc 2021

Palliser Estate er beliggende i Martinboroughs bløde bakker på nordøens sydøstlige spids. Her laver de bl.a. denne vin bestående af 100% Sauvignon Blanc fra tre forskellige marker. Mosten er gæret på ståltanke og lagret 4 måneder på gærresterne inden frigivelsen det efterfølgende forår.Aromaen er på mange måder klassisk for New Zealand men også med et mere grønligt og urtet præg som ofte fundet i Loire. Her er således både hyldeblomst, lime, guava og passionsfrugt men især på tungen også stikkelsbær og en antydning af brændenælde. Frugten suppleres med en kombination af fylde og lethed i en flot og elegant finish.Vi anbefaler servering 4-5 år fra høst ved 8-10 grader. Det kan ske selskab med nærmest alt godt fra havet, ikke mindst skaldyr ledsaget af sprøde salater. Prøv også til lyst kød med lette saucer eller til ikke alt for spicy fortolkninger af ægte mexicanske tacos med masser af koriander og lime-saft.

Dalton Estate Sauvignon Blanc Fumé 2022

Druerne til denne vin kommer fra vinmarker beliggende i det øvre Galilæa i Israel og i det vestlige Galilæa. Fumé Blanc er en blanding af Sauvignon Blanc og Semillon. Flere metoder er involveret i fremstillingen af vinen. Naturlig gæring i store 500 li

Rochioli Estate Sauvignon Blanc 2020

Rochioli Sauvignon Blanc åbner med intense og indsmigrende aromaer af æbler, citrus, stikkelsbær, hvide blomster, krudt og flint. I munden smyger frugten sig fyldigt og blødt over tungen, før den sprøde syre på legende vis får mundvandet til at drive.