Rully, Premier Cru 2022

Rully Premier Cru folder sig flot ud i næsen, hvor den åbner med elegante, klare aromaer af citrus, lime, gule æbler, hvide blomster, nødder og våde sten.

369,-276,75 kr

Andre kiggede også på

Jean-Baptiste La Fosse Rully Premier Cru 2019

Jean-Baptiste Jessiaume henter Pinot Noir-druerne til denne vin fra en 0,65 ha parcel på 1. Cru-marken La Fosse i Rully. La Fosse ligger ved foden af en skråning ved landsbyens vestlige grænse, omgivet af 1. Cru Marissou, Chapitre og Rabourcé. Vinmarkens dræning med småsten ved overfladen og kalksten og ler i dybden skaber fremragende betingelser for både hvid- og rødvine. Vinstokkene danner dybe rødder for at nå vandreserverne, mens den stenrige overflade opmagasinerer varme om dagen og afgiver den om natten. Høsten foregår manuelt, og klaserne selekteres ved ankomsten til kælderen. Efter 100% afstilkning og skånsom masning gennemgår druerne en kølig spontan gæring med druernes eget gær i ca. 30 dage, efterfulgt af malolaktisk gæring. Vinen modnes derefter i 15 måneder, hvoraf 12 måneder på klassiske Bourgogne-fade af 228 l. (10% nye). Rødvinene fra La Fosse i Rully har en kølig duft og en smag med sarte frugtnuancer og god dybde. Jean-Baptiste Jessiaumes udgave har en flot, blank rubinrød farve og en aromatisk duft med nuancer af solbærblade, fuglekirsebær, vilde brombær samt violer og vilde roser. Smagen følger de samme toner og slutter charmerende og harmonisk. En flot rød Rully! Vinen er velegnet til retter med fuglevildt, and, lam eller kalv. Dens charmerende karakter gør den også velegnet til grønsagsretter eller grillet fisk.

Rully, Premier Cru, Les Cloux 2021

2021-udgaven af Les Cloux er et smukt eksemplar af denne finesserige og elegante Bourgogne, hvis kvalitet vill ekoste langt mere i kommunerne mod nord. Vinen står med en transparent rød farve og indsmigrende, "røde" aromaer af kirsebær, jordbær, ribs,

Rully, Premier Cru 2022

Rully Premier Cru folder sig flot ud i næsen, hvor den åbner med elegante, klare aromaer af citrus, lime, gule æbler, hvide blomster, nødder og våde sten. I smagen viser frugten en imponerende renhed, der med smuk præcision holdes i skak af en fokusere

Rully Premier Cru Rouge Preaux 2021

2021-udgaven af Preaux er et smukt eksemplar af denne finesserige og elegante Bourgogne. Vinen står med en transparent rød farve og indsmigrende, "røde" aromaer af kirsebær, jordbær, ribs, rosenblade, krydderier, skovbund og underliggende mineralitet.