Champagne Millesime, Blanc de Blancs Grand Cru 2010

Vinens strågule farve efterfølges af intense aromaer af hvide blomster, æbler, honning og et lille touch af jern, som pakkes ind af en konstant endog diskret mineralsk bagkant. I munden folder den sig magtfuldt og knastørt ud med små delikate bobler.

479,-429 kr

Andre kiggede også på

2019 Clos de Vougeot, Grand Cru - Coquard Loison-Fleurot

Rød Bourgogne på den helt høje klinge.... mere elegant og delikat bliver det ikke 94-96 points Vinous The 2019 Clos de Vougeot Grand Cru has a very perfumed, floral bouquet of ebullient dark plum and elderberry fruit intermingled with light sea spray/seaw

Champagne Marc Hebrart, Special Club Millesime Premier Cru 2015 Jeroboam

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.Marc Hébrarts Special Club er lavet af 100% Chardonnay; 50% fra Grand Cru marker fra Oiry, Chouilly og Avize, og 50% fra Premier Cru Dizy. Vinen er lagret i rustfri ståltanke, hvor den gennemgår fuld malolaktisk omdannelse, derefter lagret på eget bundfald i 36 måneder, før den degorgeres i februarFremragende som aperitif eller til diverse fiskeanretninger

Champagne Locret-Lachaud, Champagne de l'Abbatiale Brut 1. Cru (v/6stk)

Smukt tæt skum og fine små vedvarende perler. Trods de 48 måneder i flasken stadig dejligt til den let blomstrende frugtige side med både æbler og fin moden citrus og derpå en rund mundfølelse, god smagsdybde og sirlige toastede aromaer som fuldender oplevelsen af solidt håndværk fra Charlotte Locret. Der er tal eom gæring i en blanding af fade, beton og rustfrit stål uden fremmede gærstammer og med fuld malolaktisk forgæring inden vinene fra årets høst blandes med op til 25% fra de 2 foregående år til den endelige cuvée. Herefter følger den fornyede gæring i flaskerne og modningen i 48 måneder sammen med gærresterne frem mod degorgement og en dosage på 8-9 gram pr. liter.

Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.Det her er Marc Hebrarts flagskibs Champagne og blandt det ypperste domænet producerer. Chardonnay fra udvalgte plotte på Dizy med enestående terroir. Vinen vinificeres i tønder uden malolaktisk gæring. Derefter lagring på eget bundfald i 7 måneder efterfulgt af 6 års lagring inden aftapning og frigivelse. Den tidlige modning, terroiret og kvaliteten af druerne gør det her til en helt særlig champagne. Kan ligge mange år efter høståret før den vil toppe.