Champagne Millesime, Blanc de Blancs Grand Cru 2010

Vinens strågule farve efterfølges af intense aromaer af hvide blomster, æbler, honning og et lille touch af jern, som pakkes ind af en konstant endog diskret mineralsk bagkant. I munden folder den sig magtfuldt og knastørt ud med små delikate bobler.

479,-429 kr

Andre kiggede også på

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau Domaine Armand Rousseau, grundlagt i starten af 1900-tallet, er en ikonisk bourgogneproducent kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, hvoraf syv er Grand Cru-klassificerede, herunder topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze. Vinene fra Domaine Rousseau er meget eftertragtede, især i Asien, med en årlig produktion på under 10.000 flasker af Chambertin og 6.000 flasker Chambertin-Clos de Bèze. Den begrænsede produktion og høje efterspørgsel har ført til prisstigninger, hvilket glæder investorer.

Champagne Palmer & Co. Blanc de Blancs

Palmer & Co Blanc de Blancs er en ren, frisk og sprød champagne lavet på 100% Chardonnay, primært fra Premier Cru-marker i landsbyerne Villers-Marmery og Trépail. En lille del af druerne kommer fra Côte de Sézanne og den endelige blanding er harmonisk, d

Saint reol millesime 2008 grand cru

Champagne Saint Réol Millésime 2008 Gr. Cru er en vintage champagne med gylden farve og rigeligt skum. Den byder på komplekse aromaer af ristede og tørrede frugter. Smagen er rig og velstruktureret med en frisk afslutning. Denne 2008 AOC Champagne er lavet af lige dele pinot noir og chardonnay druer fra Grand Cru vinstokke i Ambonnay. Den har lagret mellem 7 og 8 år og er kendt for sin elegance og evne til at imponere selv de mest kritiske smagere.

Champagne Palmer & Co. Blanc de Noirs

Blandt de lidt sjældnere champagner finder vi Blanc de Noirs. Til dansk kunne det oversættes "hvid af de sorte”, og det refererer til en vin, som er lavet udelukkende på blå druer, men hvor saften ikke kommer i kontakt med drueskindet, hvor farven jo