Champagne Rosé Brut

Det er en flot champagne med intens lyserød farve, fine bobler, frisk og elegant frugtduft med noter af røde frugter, frisk og saftig frugtsmag med cremet fylde samt en blid og behagelig eftersmag.

359,-309 kr

Andre kiggede også på

Champagne J. Lassalle, Champagne Spécial Club Rosé Brut 2014 (v/6stk)

En smuk, mild og meget appellerende Champagne rosé som skænkes med fine små og vedvarende bobler. Den kræver et øjeblik inden den dejlige røde bærfrugt anført af jordbær vinder fodfæste mellem alle bobler, men herefter bliver udtrykket stadig mere blomstrende med både tørrede rosenkronblade, lakrids og peber som bidrager til festen i glasset.

Champagne Philipponnat, Champagne Cuvée 1522 Rosé Extra Brut 2007 (v/6stk)

En kobberfarve Champagne med ekstraordinært fine og livlige bobler. Den er pikant krydret i næsen. Nærmest med raffinerede strejf af espelette peber, som smelter fint sammen med noter af kirsch, kirsebær og modne ferskner inden man overraskes over den meget aromatiske smag, hvor fylden balanceres af en storartet friskhed i finishen.

Champagne Philipponnat, Champagne Royale Réserve Rosé Brut (v/6stk)

Champagne Philipponnat, Champagne Royale Réserve Rosé Brut er kvalitets champagne med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Champagne Rosé Brut

Det er en flot champagne med intens lyserød farve, fine bobler, frisk og elegant frugtduft med noter af røde frugter, frisk og saftig frugtsmag med cremet fylde samt en blid og behagelig eftersmag. Vinen er perfekt som aperitif, men prøv den også til ret