Dr 40 Års Tawny kvalitetsportvin

BESKRIVELSE Det første, der springer i øjnene, er den flotte gyldne ravfarve, som vinen præsenterer i glasset.  Aromaen er præget af de tørrede frugter fra fadlagringen. Ekstremt fyldig og kompleks smag. De forskellige smagsnuancer står i kø for at vælte ud over glasset og ind i munden. Man blive ved med at finde nye nuancer i denne vin, hver gang man går på opdagelse i den. Eftersmagen er lang og vedholdende. Meget eksklusiv vin. Denne 40-års tawny fra DR er af ekstremt høj kvalitet, og det vidner om en kælder med gamle årgange af meget usædvanlige vine. En fantastisk oplevelse, som du endelig ikke må være foruden. Nyd den uden tilbehør, så dens kompleksitet rigtig kommer til udtryk. Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Serveres ved : Når portugiserne selv drikker tawny er det gerne kælderkoldt, det vil sige omkring 12- 15°C. Tawny portvin holder sig bedre i flasken end de røde typer. Husk at servere vinen i et rigtig portvinsglas, der tillader den kraftige bouquet at komme til sin ret. DR PORTVIN Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

899 kr

Andre kiggede også på

Dr 40 Års Tawny kvalitetsportvin

BESKRIVELSE Det første, der springer i øjnene, er den flotte gyldne ravfarve, som vinen præsenterer i glasset. Aromaen er præget af de tørrede frugter fra fadlagringen. Ekstremt fyldig og kompleks smag. De forskellige smagsnuancer står i kø for at vælte ud over glasset og ind i munden. Man blive ved med at finde nye nuancer i denne vin, hver gang man går på opdagelse i den. Eftersmagen er lang og vedholdende. Meget eksklusiv vin. Denne 40-års tawny fra DR er af ekstremt høj kvalitet, og det vidner om en kælder med gamle årgange af meget usædvanlige vine. En fantastisk oplevelse, som du endelig ikke må være foruden. Nyd den uden tilbehør, så dens kompleksitet rigtig kommer til udtryk. Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Serveres ved : Når portugiserne selv drikker tawny er det gerne kælderkoldt, det vil sige omkring 12- 15°C. Tawny portvin holder sig bedre i flasken end de røde typer. Husk at servere vinen i et rigtig portvinsglas, der tillader den kraftige bouquet at komme til sin ret. DR PORTVIN Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

DR 20 års Tawny portvin

BESKRIVELSE DR 20 års Tawny portvin Denne 20 års tawny har den karakteristiske gyldne tawny-farve med enkelte nuancer over i det orange.Aromaen er intens med noter af vanilje, kanel, peber, ingefær, eksotiske træarter, blommer og nødder. Vidner om lang modning på træfadet og en nænsom og gennemtænkt udvælgelse af årgangene til dette blend. I munden har den en meget fin struktur, en hårdfin balance mellem sukker og tanniner. Lang og besnærende eftersmag.Også en vin til den krydrede side og følger stilen fra DR super godt. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Dr 30 Års Tawny kvalitetsportvin

BESKRIVELSE Helt igennem fantastisk aroma, med hele paletten af tørrede frugter. Derudover er vinen superflot i glasset med sin rav-ravgyldne farve. Når man først får vinen ind i munden, åbner hele paletten af smagsnuancer sig, og man kan blive let overvældet. Smagen er meget intens og vedholdende. Især nødder, honning, vanilje og orangenoter dominerer. Eftersmagen er meget intens og vil slet ikke slippe. DR har et let genkendeligt udtryk i sine tawny'er, idet man sagtens kan genkende den harmoniske kompleksitet til den krydrede side i både deres 10-, 20-, 30- og 40-års. Det er sjovt, hvordan kompleksiteten skrues op, hver gang man går et trin op ad stigen, men stilen forbliver den samme. Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca Serveres ved : Når portugiserne selv drikker tawny er det gerne kælderkoldt, det vil sige omkring 12- 15°C. Tawny portvin holder sig bedre i flasken end de røde typer. Husk at servere vinen i et rigtig portvinsglas, der tillader den kraftige bouquet at komme til sin ret. DR PORTVIN   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.