Kopke Colheita 1940

Exceptionelle Vine fra Krigstiden I 1940, i Douro-dalen ved Quinta de São Luiz, blev en vin høstet under vanskelige forhold. Denne vin har modnet i 80 år i en kælder, hvilket har skabt en unik smagsoplevelse. Colheita 1940 Tawny - 97 pts Wine Advocate, Mark Squires - 98 pts Decanter Magazine, Julie Sheppard - 19 pts Purple Pages, Jancis Robinson - 19 pts Revista de Vinhos, José João Santos - 19 pts Revista Grandes Escolhas, João Paulo Martins Opbevares køligt og tørt, beskyttet mod lys og temperaturudsving. Flasken skal stå opret. Bundfald kan forekomme. Efter åbning bør vinen drikkes inden for 2-3 måneder. Serveres ved 12-14 grader.

5495 kr

Andre kiggede også på

Kopke Colheita 1978

er en portvin, der tappes i flere tempi for at bevare sin vitalitet. Vælg et ungt tappeår, som angives på flasken. Denne 2020-version har lagret 42 år på fade, hvilket har givet en harmonisk modning. Vinen har mistet sin primærfrugt og fremstår som et resultat af lang lagring. Duft og smag byder på puddersukker, figen, sveske og korender med en syre, der balancerer sødmen. Eftersmagen er lang og nydes bedst lidt under stuetemperatur i et hvidvinsglas. Besøg Kopke for mere information: kopke1638.com/store/category/port-wines/colheita/

Kopke Colheita 1940

Exceptionelle Vine fra Krigstiden I 1940, i Douro-dalen ved Quinta de São Luiz, blev en vin høstet under vanskelige forhold. Denne vin har modnet i 80 år i en kælder, hvilket har skabt en unik smagsoplevelse. Colheita 1940 Tawny - 97 pts Wine Advocate, Mark Squires - 98 pts Decanter Magazine, Julie Sheppard - 19 pts Purple Pages, Jancis Robinson - 19 pts Revista de Vinhos, José João Santos - 19 pts Revista Grandes Escolhas, João Paulo Martins Opbevares køligt og tørt, beskyttet mod lys og temperaturudsving. Flasken skal stå opret. Bundfald kan forekomme. Efter åbning bør vinen drikkes inden for 2-3 måneder. Serveres ved 12-14 grader.

Kopke Colheita 1975

- Fløjsblød og Cremet Oplev en vidunderlig lagret årgangs-tawny med en cremet, fløjlsblød og moden stil. Denne portvin har tilbragt 45 år på gamle fade inden aftapning i 2020, hvilket giver en ultra-kompleks og elegant smag med aromaer af tørrede frugter, citronskal, pomerans, nødder, røg og syrefriskhed. Perfekt afbalanceret og drikkemoden, ideel til vellagret komælksost med syltede svesker eller rosiner og smørristet brød. Serveres i rummeligt hvidvinsglas ved 13-18°. 94 points fra Robert Parker’s Wine Advocate.