Kopke Colheita 1940

Exceptionelle Vine fra Krigstiden I 1940, i Douro-dalen ved Quinta de São Luiz, blev en vin høstet under vanskelige forhold. Denne vin har modnet i 80 år i en kælder, hvilket har skabt en unik smagsoplevelse. Colheita 1940 Tawny - 97 pts Wine Advocate, Mark Squires - 98 pts Decanter Magazine, Julie Sheppard - 19 pts Purple Pages, Jancis Robinson - 19 pts Revista de Vinhos, José João Santos - 19 pts Revista Grandes Escolhas, João Paulo Martins Opbevares køligt og tørt, beskyttet mod lys og temperaturudsving. Flasken skal stå opret. Bundfald kan forekomme. Efter åbning bør vinen drikkes inden for 2-3 måneder. Serveres ved 12-14 grader.

5495 kr

Andre kiggede også på

Kopke Colheita 2003 White

Kopke Colheita 2003 White Kopke White Colheita 2003 er en hvid portvin, der har vundet anerkendelse for sin kompleksitet, balance og drikkeglæde. Denne portvin er lagret i 20 år på træfade, hvilket giver den en dybde og modenhed, der er sjælden. Fremstillet udelukkende af grønne druer som malvasia fina, viosinho, gouveio og codega, adskiller den sig fra traditionelle tawny portvine, der er lavet på blå druer. Lagringen giver noter af pocheret pære, syltet abrikos, lak, lys karamel, ristede nødder, lidt røg og citrusskal, alt sammen balanceret af en gylden syre. Denne vin kan nydes alene eller sammen med oste, crêpes suzette og andre delikatesser. Serveres bedst ved 10-14° i et godt hvidvinsglas. Kopke White Colheita 2003 er bedst ved frigivelse, men kan også holde sig længe på flaske.

Kopke Colheita 1976

Kopke Colheita 1976 Kopke Colheita 1976 er en vellagret portvin, modnet på egetræsfade. Denne vin fra 1976 tilbyder friskhed og spændstighed, som kendetegner en god colheita. Den er færdiglagret under optimale forhold og frigives i fuldmoden tilstand, hvilket er sjældent i dag. Kopke Colheita 1976 er en smagsoplevelse med æteriske aromaer af valnødder, puddersukker og tørret frugt, suppleret af rancio, julekrydderier og citrusskal. En rensende syre giver balance og friskhed, og eftersmagen er langvarig. Serveres bedst i et hvidvinsglas ved 13-18°C.