Accordini Corno Marani Amarone Della Valpolicella Riserva 2011

Corno Marani er endnu et mesterværk i den perlerække af topamaroner fra Accordini's hånd.  Denne fløjlsbløde Amarone har en karakteristisk intens rød farve, med  tørrede kirsebær, chokolade og moden frugt i næsen.

849,-699 kr

Andre kiggede også på

Fasoli Gino Alteo Amarone Della Valpolicella 2012

Alteo Amarone på 17,5% alc. rangerer som toppen af det bedste vin. Den bliver bare ved med at udvikle sig i glasset og vokser på en. Druerne til denne formidable Amarone høstes manuelt for at vælge de bedst egnede klaser, der efterfølgende ligger til luft

Corte Canella Amarone della Valpolicella 2016

Amarone della Valpolicella - Corte Canella 2014 Begrænset produktion på kun 4301 flasker. Italiensk topvin fra Veneto-regionen. Årgang 2011, 2012 og 2013 fik flotte anmeldelser og blev hurtigt udsolgt. Nu er årgang 2014 på lager - køb mens vi har! Denne Amarone byder på en dyb intensitet og perfekt balance. Rubinrød farve, stor fylde og flot viskositet. Duften er præget af modne sorte og røde bær, peber, lakrids, rosiner, eg og vanilje. Smagen er intens, kompleks og blød med velintegrerede tanniner og klassiske Amarone noter fra de tørrede druer.

Amarone della Valpolicella DOCG 2016 Il Monte Caro

Il Monte Caro Amarone della Valpolicella er en struktureret vin, der udelukkende er fremstillet af Corvina, Corvinone og Rondinella de bliver håndplukket, lagt i kasser og forsigtigt presset efter lang tørring. Gæringen varer ca. 30 dage ved at kontroller

Marion Amarone della Valpolicella 2013

er skabt af vinmager Stefano Campedelli med hjælp fra Celestino Gaspari. Denne Amarone har en duft af sød, sort lakrids, frugt, sorte kirsebær, fugtig tobak og søde urter. Den er nuanceret og kompleks.