Accordini Le Viole Amarone Della Valpolicella Classico Superiore 2018

Vi er begejstrede for at introducere vores mest eksklusive Amarone - le Viole. Dette er en sjælden vinoplevelse, da vi kun har fået fat i en meget begrænset mængde af denne ekstraordinære vin. Så skynd dig at sikre dig et par flasker, før det er for sent.

600,-475 kr

Andre kiggede også på

Monte Santoccio Amarone della Valpolicella Classico Riserva 2015

Quintarelli della Valpolicella Amarone 2012

Quintarelli, kendt som "monarkiet" med mytisk status, er nu i hænderne på 5. generation. Efter Giuseppe døde i januar 2012, har hans datter Fiorenza, svigersønnen Giampaolo og børnebørnene Francesco og Lorenzo overtaget familiens arv. Quintarelli-vine er kendt for deres kompromisløse kvalitet og håndværk. Giuseppe, også kaldet "bepi" (bedstefar), var en perfektionist. I almindelige år deklassificerer de deres Amarone og kalder den Rosso del Bepi – bedstefars rødvin. Dette skete i 1994, 1996, 1999, 2002, 2005 og 2008. Nuværende årgang er 2012. Amarone della Valpolicella 2012 består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. En selektion af de bedste druer – 15-30% – høstes til denne vin. Der bruges ca. 10 kg druer til én flaske. Druerne lægges i trækassetter og gammeldags "arele" (sivmåtter). De presses i slutningen af januar, og efter 20 dages maceration starter gæringen, som varer ca. 45 dage. Vinen modner derefter i slavonske fade i mindst 7 år, hvor den alkoholiske gæring fortsætter. Alkoholindholdet er 16,5%. Quintarelli Amarone della Valpolicella 2012 er en vin af kompromisløs kvalitet, lavet af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne høstes selektivt, og der bruges ca. 10 kg druer pr. flaske. Efter 20 dages maceration og 45 dages gæring modner vinen i slavonske fade i mindst 7 år. Alkoholindholdet er 16,5%.

Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2012

Denne vin består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen for en anden gæring, der tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Selvom etiketten ikke nævner Ripasso, er det faktisk tilfældet. Vinen modner i slovenske fade i 7 år. Den er drikkeklar nu, men forbedres markant ved lagring i 5-10 år. Smagen er præget af mineralitet, kirsebær og en karakteristisk kirsebærsten-bitterhed, som er typisk for alle Quintarelli’s røde vine.

Ilary Cordin Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2009

Druerne til Ripasso Classico Superiore 2009 kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Rondinella samt 10% Rossignola og trækker hele 15,5% alkohol. Lagret på store træfade i 24 måned