Barolo Del Comune La Morra 2019

Vinen folder sig smukt ud i næsen med indbydende, rødfrugtede aromaer af røde kirsebær, jordbær, lakrids, ler, anis, viol, asfalt og underliggende mineralitet.

319,-285 kr

Andre kiggede også på

2018 Barolo Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

Barolo med tætpakket duft med dejlig sødme, kirsebær, lakrids, chokolade og savsmuld. Smagen er saftig men samtidig koncentreret med en frisk mundvandsdrivende syre; fin og kompleks med ret blød frugtstil for druen og noter af urter, skovbund og peber. De

Mauro Veglio, Barolo del Comune di Serralunga d'Alba 2019

Druerne til Veglios Barolo del Comune di Serralunga d'Alba kommer fra marker der strækker sig fra Mancino og Lirano MGA'erne. Marker, der nyder vestlig eksponering og ligger i en højde mellem 250 og 400 m over havets overflade. Jorden, der findes her, er en del af Lequio-formationen, karakteriseret ved rigelig kalksten og grå mergel, der veksler med sandede substrater. Disse egenskaber giver vinene distinkte træk udtrykt af intense og komplekse aromaer, en vigtig struktur og stærk tanninkonsistens.Kold maceration begynder inden for 36-48 timer af plukning, efterfulgt af alkoholisk gæring, med et par daglige pumpninger for at sikre langsomme og delikate ekstraktioner. Maceration i kontakt med skindet varer i omkring 20-25 dage; malolaktisk gæring følges derefter. Lagring i 24 måneder på store 25-hl franske egetræsfade.Vinen har en lys rubinrød farve, med frugtagtige aromaer og noter af mørke kirsebær samt jernholdige, balsamico og krydrede noter. I smagen afsløres antydninger af mørk frugt og kirsebær, understøttet af en livlig og ung tanninkonsistens, der antyder potentiale for evolution.

Lapo Berti Barolo Del Comune Di La Morra 2017

Lapo Berti er obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i både Bourgogne og Australien, me

2016 Barolo Cru Badarina, Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

Intens og kompleks bouquet med krydrede og frugtige noter. Fyldig og elegant i smagen. Nebbiolo vokser her 320 m.o.h. på kompakt kalk. Druerne høstes i 20 kg. kasser, så de ikke trykkes inden ankomst til vingården, hvor de afstilkes og sorteres igen, får