Caparzo 2013, LA CASA Brunello di Montalcino

Enkeltmarksdrømmevin fra Toscana Caparzo, beliggende nordøst for Montalcino, blev revitaliseret i 1970 og ejes nu af Elisabetta Gnudi Angelini. Ejendommen omfatter 90 ha vinmarker fordelt på 5 vingårde. Brunello "La Casa" kommer fra en 2 ha sydøstvendt parcel. Vinen har en intens og delikat smag, påvirket af en unik jordbund. Den modnes 12 måneder på franske barriques og 24 måneder på større fade, efterfulgt af mindst 15 måneders flaskelagring. Vinen har en dyb, mørk rød farve og en kompleks duft og smag med nuancer af røde frugter, krydderier, vanille og lakrids. Holdbarhed: 20-30 år afhængig af årgang. Vinen bør åbnes og evt. iltes 1-2 timer inden servering.

899,-649 kr

Andre kiggede også på

Il Poderuccio Brunello Di Montalcino 2017

Nu får du muligheden for at prøve en Brunello fra den mindste Brunello-producent i hele Montalcino, hvor de kun producerer 2.000 flasker om året. Denne Brunello lover en ekstraordinær smagsoplevelse. En vin, der kan nydes både nu og i de næste 15 år. Den

Angelo GAJA Brunello di Montalcino 2018 “Pieve Santa Restituta”

Angelo GAJA Brunello di Montalcino 2018, Piemonte Italien Pieve di Santa Restituta har en rig historie, der går tilbage til 1132. Ejendommen, opkaldt efter den lokale kirke, blev købt af Roberto Bellini i 1972 og senere overtaget af Angelo Gaja i 1994. Gaja har udvidet vinmarkerne til 25 ha med Sangiovese-druer, der bruges til at producere Brunello-vinene Sugarille, Rennina og Brunello di Montalcino. Brunello di Montalcino fra Pieve Santa Restituta er simpelthen enestående. Den har en duft, der allerede som ung er fint åben med klassiske nuancer af vilde roser, kirsebær, milde krydderier og en behagelig, velintegreret trækarakter. Smagen byder først på tørre nuancer og god tannin, men efter lidt iltning i glasset træder sødere frugtnuancer af kirsebær, brombær og engelsk lakrids frem, sammen med en kompleks karakter af skovbund, hvilket næsten giver vinen et piemontesisk præg. Eftersmagen er lang og harmonisk, hvilket afslører et godt lagringspotentiale. GAJA

Giodo Brunello di montalcino 2016

Carlo Ferrini, en legendarisk vinmager, har flere 100-points vine end nogen anden i Italien. Han skabte mange af disse vine for andre vinhuse, indtil han købte et lille, exceptionelt terroir og navngav det GIODO, til ære for sine forældre, Giovanna og Donatello. GIODO BRUNELLO har en forførende næse med røde bær som hindbær og ribs samt florale hints af hibiscus og hyldeblomst. Efter lidt tid i glasset åbner vinen op for komplekse noter af skovbund, skovbær og friske urter. I munden er den frugtfyldig med noter af mandler og ceder fra fadet. Den lange finish bæres af silkebløde tanniner, der fuldender en uforglemmelig vinoplevelse. Drik nu, eller gem i over 20 år fra høståret.

Rosso di Montalcino, La Mannella 2021

Cortonesis klassiske tilgang til vindyrkningen kommer virkelig til udtryk i denne udgave af prisbasker af en Rosso di Montalcino, som på en befriende let og elegant måde viser, hvorfor Sangiovese-druen (og Montalcino-regionen) er så unik. Den t