Caparzo 2016, LA CASA Brunello di Montalcino

Brunello "La Casa" fra Caparzo kommer fra en 2 ha. sydøstvendt parcel i Montosoli-området, kendt for sin sandstens-, skifer- og fossilholdige jordbund. Vinen gennemgår klassisk gæring og 10-15 dages skindmaceration, efterfulgt af spontan malolaktisk gæring. Den modnes i mindst to år på franske tonneaux og fade, og flaskelagres i mindst 4 måneder. Farven er dyb rød, der bliver brunlig med alderen. Duften og smagen er intens med nuancer af røde frugter, krydderier, vanilje og lakrids. Vinen har tannin og struktur til mange års modning og bør iltes 1-2 timer før servering. Perfekt til vildt, okse, lam eller kraftige oste.

899,-649 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino, Poggiarelli 2018

I munden smyger den fyldige frugt sig med en silkeblød tekstur over tungen, mens den så klassiske Sangiovese-syre får mundvandet til at ruske. Dette mens de skarpt fokuserede tanniner står så fast, at den forekommer ekstremt helstøbt og særdeles afbalance

Rosso di Montalcino, La Mannella 2021

Cortonesis klassiske tilgang til vindyrkningen kommer virkelig til udtryk i denne udgave af prisbasker af en Rosso di Montalcino, som på en befriende let og elegant måde viser, hvorfor Sangiovese-druen (og Montalcino-regionen) er så unik. Den transpare

Brunello di Montalcino, Riserva La Mannella 2016

Rød transparent i farven fremstår denne kæmpe Brunello fra den episke årgang 2016 med en finpoleret, nuanceret næse med kvaste røde bær, roser, tobaksblade, appelsinskal og medicinskab. 2016 er et stort gemmeår, hvor vinene har opnået deres fulde potentia

Brunello di Montalcino, La Mannella 2017

La Mannella, Brunello er her i årgang 2017 en elegant og givende Brunello, som balancerer med ynde. Vinen står med transparent rød farve og osende, nuancerede aromaer af røde hindbær, kirsebær, lakrids, røde blommer, krydderier og underliggende mineral